Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şuan aynı durum başıma geldi cihazım başlangıçta loopta kalıyor, verilerimi ne backupla nede file managerla kurtaramıyorum kilit şifrem var oyüzden sanırım. bilgisayarda da göremedim, Failed to mount '/vendor ve product hataları almaktayım, yardım önerilerinize açığım
Hocam pc nize teamviewer kurun. Güvenliğiniz amaçlı kodu ve şifreyi bana PM' den yollayın birlikte bi göz gezdirelim isterseniz. Bu arada TWRP ilk açılışta ekran kilidi parolası istemiyor mu ? dosyalar crypted yani şifreli şuan. O yüzden böyle gözüküyor da. Şifrenizi girince yada kaldırınca açılıyordu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fotoğraflarınızı, videolarınızı ve müziklerinizi kurtarabilmek için PC ye bağlayın demiştim zaten hocam. Ama gördüğüm üzere şifrelenmiş şekilde karşımıza çıkıyor.. Cihaza Wipe cache/dalvik yapsak sadece yazılımı sıfırlasak kullanıcı datalarına erişebilir miyiz, şifreleme ortadan kalkar mı? onu düşünüyorum bende şu
Hocam pc nize teamviewer kurun. Güvenliğiniz amaçlı kodu ve şifreyi bana PM' den yollayın birlikte bi göz gezdirelim isterseniz. Bu arada TWRP ilk açılışta ekran kilidi parolası istemiyor mu ? dosyalar crypted yani şifreli şuan. O yüzden böyle gözüküyor da. Şifrenizi girince yada kaldırınca açılıyordu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fotoğraflarınızı, videolarınızı ve müziklerinizi kurtarabilmek için PC ye bağlayın demiştim zaten hocam. Ama gördüğüm üzere şifrelenmiş şekilde karşımıza çıkıyor.. Cihaza Wipe cache/dalvik yapsak sadece yazılımı sıfırlasak kullanıcı datalarına erişebilir miyiz, şifreleme ortadan kalkar mı? onu düşünüyorum bende şuan.