Yardım Poco X3 poco yazısında kaldı

BöcekBaşı

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Note 10 pro
Konular
40
Şuan aynı durum başıma geldi cihazım başlangıçta loopta kalıyor, verilerimi ne backupla nede file managerla kurtaramıyorum kilit şifrem var oyüzden sanırım. bilgisayarda da göremedim, Failed to mount '/vendor ve product hataları almaktayım, yardım önerilerinize açığım
Pm attım hocam

Bilgin0606

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bilgin
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
0
Hocam pc nize teamviewer kurun. Güvenliğiniz amaçlı kodu ve şifreyi bana PM' den yollayın birlikte bi göz gezdirelim isterseniz. Bu arada TWRP ilk açılışta ekran kilidi parolası istemiyor mu ? dosyalar crypted yani şifreli şuan. O yüzden böyle gözüküyor da. Şifrenizi girince yada kaldırınca açılıyordu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fotoğraflarınızı, videolarınızı ve müziklerinizi kurtarabilmek için PC ye bağlayın demiştim zaten hocam. Ama gördüğüm üzere şifrelenmiş şekilde karşımıza çıkıyor.. Cihaza Wipe cache/dalvik yapsak sadece yazılımı sıfırlasak kullanıcı datalarına erişebilir miyiz, şifreleme ortadan kalkar mı? onu düşünüyorum bende şu

Hocam pc nize teamviewer kurun. Güvenliğiniz amaçlı kodu ve şifreyi bana PM' den yollayın birlikte bi göz gezdirelim isterseniz. Bu arada TWRP ilk açılışta ekran kilidi parolası istemiyor mu ? dosyalar crypted yani şifreli şuan. O yüzden böyle gözüküyor da. Şifrenizi girince yada kaldırınca açılıyordu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fotoğraflarınızı, videolarınızı ve müziklerinizi kurtarabilmek için PC ye bağlayın demiştim zaten hocam. Ama gördüğüm üzere şifrelenmiş şekilde karşımıza çıkıyor.. Cihaza Wipe cache/dalvik yapsak sadece yazılımı sıfırlasak kullanıcı datalarına erişebilir miyiz, şifreleme ortadan kalkar mı? onu düşünüyorum bende şuan.
Eğer sorunu çözdüyseniz banada yardımcı olabilir misiniz?

Üst Alt