Yardım Poco X3 NFC Wifi 5ghz Sorunu

eTiKeT

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E.
Cihazım
Mi 10t Pro
Konular
1
Merhaba hayırlı pazarlar,

telefonu 3 gün önce yurtdısı olarak kapalı kutu sıfır olarak aldım, evde infinty 401 modem mevcut, bir önceki telefonum note 9 pro ile wifi 5 ghz de bütün odalarda sorunsuz kullanıyordum, ama suanki cihazda aynı oda icinde modemden 3 4 adım uzaklasınca sinyal 4 dişten 1 dişe düşüyor, 2.4 ghz de hic bir sorun yok. modem antrede 2 aydır aynı yerde sabit duruyor, eşimin iphone 6 plus ı yatak odasında sorunsuz 5ghz ile baglanıyor note 9 pro ile bende sorunsuz giriyordum, ama bu telefon yatak odasında 5ghz i tek diş görüyor ve baglan dedıgımde baglanmıyor. bu tip bir sorun yaşayan varmı? fizikselmi yoksa yazlımsal bir sorunmu tam anlayamadım, cihaz orjinal global 12.0.4.0 ile geldi deneme şansı olan arkadaşlar varsa sevinirim

özgür6661

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Özgür
Cihazım
mi 9 se
Konular
3
bu sorun 5ghz alakası yok 40 mhz alakalı benim modemde 40 mhz alınca kopuyo 20mhz kopmuyo yazılımda sorun var

eTiKeT

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E.
Cihazım
Mi 10t Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu sorun 5ghz alakası yok 40 mhz alakalı benim modemde 40 mhz alınca kopuyo 20mhz kopmuyo yazılımda sorun var
Hocam ben de 2.4ghz 40mhz kanaldada sorun yok, her yerde sorunsuz çekiyoe ve kopma olmuyor örnek resim ekliyorum

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-12-20-15-12-43-618_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2020-12-20-15-12-43-618_com.android.settings.jpg
    233,9 KB · Görüntüleme: 66

özgür6661

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Özgür
Cihazım
mi 9 se
Konular
3
Hocam ben de 2.4ghz 40mhz kanaldada sorun yok, her yerde sorunsuz çekiyoe ve kopma olmuyor örnek resim ekliyorum
şöyle bişey var genelde modeme yakın oldunuzmu otomatik 20 mhz bağlanırsınız benim bildiğim bu
benim modemde 20mhz seçtim bende sorun kalmadı

eTiKeT

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E.
Cihazım
Mi 10t Pro
Konular
1

Hknmktv

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco X3 Nfc
Konular
3
Hocam ben hiç sorun yaşamadım. Fakat bazı kimselerde problem varmış yazılımsal olarak. Bootloader açık ise eu rom 12.0.04 romunu dener misiniz ? Bir de modem 5ghz ayarlarına bi bakın isterseniz. Ben onuda telefonu almadan önce kurcalamıştım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu şekilde benim ayarlar belki yardımcı olur.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-12-20-17-21-21-345_com.kiwibrowser.browser~2.jpg
    Screenshot_2020-12-20-17-21-21-345_com.kiwibrowser.browser~2.jpg
    153,2 KB · Görüntüleme: 75

eTiKeT

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E.
Cihazım
Mi 10t Pro
Konular
1
Hocam ben hiç sorun yaşamadım. Fakat bazı kimselerde problem varmış yazılımsal olarak. Bootloader açık ise eu rom 12.0.04 romunu dener misiniz ? Bir de modem 5ghz ayarlarına bi bakın isterseniz. Ben onuda telefonu almadan önce kurcalamıştım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu şekilde benim ayarlar belki yardımcı olur.
hocam kilit açık değil orijinal global olduğu için zaten tek hat kullanıyorum 10 aya yakın kullanım süresi olacağı için talepte bulunmadım, bari bu gün onuda yapıyım aradan cıksın, geçen hafta bir arkadaşım aldı onun cihazda Rus rom yüklüydü evde denedik ama galiba böyle bir sorun yoktu tam hatırlamıyorum. modemin ayarlarını hepsini denedim hocam hiçbir şekilde çözüm yok zaten attığım resimde modeme aynı odada 5 adım uzaklıktayım 2.4 frekansı full çekerken 5 tek diş çekiyor, odadan çıktığım an 5ghz kanal hiçbir şekilde bağlanmıyor. eşimin iPhone 6 plus her yerde 5ghz kanalda sorunsuz kullanıyor ben de zaten note 8 pro ile mis gibi 5ghz kanalda sorunsuz kullanıyordum eğer ki yazılımsal bir sorun ise mecbur bekleyeceğiz, kilit açmak için de bugün başvuru yaparım duruma göre farklı eea yada rus romu denerim artık.

Hknmktv

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco X3 Nfc
Konular
3
Xiaomi tools v2 ile bl açık olmadan resmi romlar arasında geçiş yapabilirsiniz hocam.

eTiKeT

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E.
Cihazım
Mi 10t Pro
Konular
1
Xiaomi tools v2 ile bl açık olmadan resmi romlar arasında geçiş yapabilirsiniz hocam.
Hocam arkadaşımıza aldığımız telefon Rus romdu, onu globale geçirebilirdik ama, benim cihaz orijinal global eea roma gecmedi, biz o zaman global rom dan tekrar Rus Roma geçmek istedik olmadı ondada hata verdi

Üst Alt