Yardım POCO X3 NFC V12.0.9.0.QJGMIXM güncelleme sonrası

ercan57

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ercan
Cihazım
pocox3
Konular
1
Selam arkadaşlar Telefonu Aralık ayında aldım ilk zamanlar gayet memnundum Pubg oynarken falan şarz konusunda falan gayet memnundum sonra bir iki güncelleme sonrası şarz bir iki daha fazla bitmeye başladı ve bir süre sonra cihazın imeisi gitti nasıl oldu anlamadım cihaz Yurt dışı kayıtlı tekrar imei attırdım aldığım yere,Bu en sonki güncellemeden sonra cihaz dahada çabuk tüketim oluyor şarz konusunda;
Birincisi tekrar imei gidermi günceleme sonrası
İkincisi V12.0.9.0.QJGMIXM güncellemesini bir iki önceki güncellemeye alabilirmiyim bir bağlantıyı direk telefona indirip yükle diyerek
Yardımcı olabilen arkadaşlara şimdiden Teşekkür ederim.

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
189
1- Güncelleme/rom değiştirme ile IMEI gitmez.
2- Forumun arama kısmına romun kodu ve numarasını yazarsanız çıkar konusu ancak sürüm düşürme yapamazsınız. Mi Flash ile kurmanız gerekiyor.

ercan57

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ercan
Cihazım
pocox3
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1- Güncelleme/rom değiştirme ile IMEI gitmez.
2- Forumun arama kısmına romun kodu ve numarasını yazarsanız çıkar konusu ancak sürüm düşürme yapamazsınız. Mi Flash ile kurmanız gerekiyor.
Mi Flash ile ile eski sürüm olur yani

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
189
Mi Flash ile ile eski sürüm olur yani
Şimdi siz sorunca aklıma geldi: arb denen geri dönüşü engelleyen kilit oluyor bazı cihazlarda. Eğer o varsa Mi Flash işe yaramıyordu bildiğim kadarıyla. X3 NFC'nin arb kilidi var mı bilmiyorum, araştırmanız lazım. Eğer yoksa, geri dönüş olur.

ercan57

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ercan
Cihazım
pocox3
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şimdi siz sorunca aklıma geldi: arb denen geri dönüşü engelleyen kilit oluyor bazı cihazlarda. Eğer o varsa Mi Flash işe yaramıyordu bildiğim kadarıyla. X3 NFC'nin arb kilidi var mı bilmiyorum, araştırmanız lazım. Eğer yoksa, geri dönüş olur.
Teşekkür ederim en iyisi profosyonel destek almak telefonlara güncelleme yaptıkça ilk performanslarından düşük oluyor batarya dururmu bana göre.

Üst Alt