- Adım
- Emrullah
- Cihazım
- Note 8
- Konular
- 5
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Öncelikle By-Trabzonlunun Tek tuşla twrp yükleme aracından alıntı yapmışımdır kendisine teşekkür ederim.
Twrp Recovery Yükleme
1. İşlemlere başlamadan önce bootloader kilidinin açık (bootloader unlock) olması gerekmektedir
2. Xiaomi USB driverları kurun
3. Ayarlar - ek ayarlar - geliştirici seçeneklerinden Usb hata hata ayıklamayı aktif edin.
4. USB kablo ile telefonunuzu bilgisayara bağlayın.
5. TWRP yükleme aracını zip dosyasından çıkarın Yerel Disk C'nin içine kopyalayın, twrp_yukleme_araci_pocox3.bat dosyasına çift tıklayarak çalıştırın (Program Türkçe çeviri için chatin_62 hocama çok teşekkür ederim)
6. Menüdeki seçeneklerden ilerleyin.
7. Kurulum tamamlandıktan sonra,
8. TWRP'nin ilk ekranında, dili değiştiriyoruz ve Salt Okunur Tut'u seçiyoruz.
- Yerel Disk C'nin içine kopyalayıp programı çalıştırın.
Bu twrp açılırken redmi yazısı ekrandan kaybolduktan sonra (twrp tanıtım yazılarının bulunduğu ekran) ekrana parmağınız ile dokunursanız twrp ekranı kilitli şekilde açılıyor ve dokunmatiği algılamadığı için swipe to unlock yapılamıyor. En azından benim telefonda böyle. Tianma panel var bende. Ekrana hiç dokunmayın ve twrp açıldıktan sonra ayarlardan belirli süre işlem yapılmadığında ekranı kilitleme özelliğini devre dışı bırakın. Ayrıca tvrp ekranında iken güç tuşunada basmayın gene kilitlenip açılmıyor.
Zip şifresi : miuiturkiye.net
İndirme Bağlantısı :
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Not: Twrp'nin kalıcı olmasını istiyorsanız magisk(root) dosyasını telefon hafızasına atın sonra twrp den install bölümüne girip magisk 20.4 seçip yükleyin.
Magisk indirme linki:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Son düzenleme: