Yardım Poco X3 NFC Sürekli Reset Atma Sorunu

omrfarukarpa

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi Mi8 Lite
Konular
8
Merhaba,

Telefonum da 2 aydır falan 12.5.7 miui sürümü güncellemesi geldi sürekli bildirim gelip duruyordu güncelleme geldi diye ancak hiç kurmuyor veya indirmiyordum. Telefonum TWRP ve rootlu idi. Bu gece saat 01:00 suralarında güncelleme indirildi yeniden başlatın dedi. Bende 2 aydır sürekli bildirimin orda kalmasından bıkmış biri olarak yeniden başlat dedim ve TWRP açıldı sonra Reboot system dedim Poco yazısı geliyor 2-3sn duruyor ve sürekli yeniden başlıyor. TWRP ye girebiliyorum. Ancak dosyalar şifreli gözüküyor. İçinde bir sürü fotoğraf ve dosyalarım vardı TWRP üzerinden yedek alabilir miyim?

Yardıma ihtiyacım var o yüzden önceden bana yardım eden kişiyi etiketliyorum.

Save_Mi

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Merhaba,

Telefonum da 2 aydır falan 12.5.7 miui sürümü güncellemesi geldi sürekli bildirim gelip duruyordu güncelleme geldi diye ancak hiç kurmuyor veya indirmiyordum. Telefonum TWRP ve rootlu idi. Bu gece saat 01:00 suralarında güncelleme indirildi yeniden başlatın dedi. Bende 2 aydır sürekli bildirimin orda kalmasından bıkmış biri olarak yeniden başlat dedim ve TWRP açıldı sonra Reboot system dedim Poco yazısı geliyor 2-3sn duruyor ve sürekli yeniden başlıyor. TWRP ye girebiliyorum. Ancak dosyalar şifreli gözüküyor. İçinde bir sürü fotoğraf ve dosyalarım vardı TWRP üzerinden yedek alabilir miyim?

Yardıma ihtiyacım var o yüzden önceden bana yardım eden kişiyi etiketliyorum.

Save_Mi

Cihazınıza ait dosya şifresi çözebilen yada şifreyi aşabilecek bir twrp flashlarsanız dosyalarınızı alabilirsiniz.

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39