Yardım Poco X3 Nfc Şebeke Sorunu

manasturk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
mi5s 64gb
Konular
3
Merhabalar şebekede problem yaşıyorum. 5- 6 ay öncesine kadar bir sıkıntı yoktu. Güncelleme vs problem olmuş olabilir mi ?

Balına gelen olduysa çözüm için ne yaptı.

sahin5289

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Şahin
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
6
Bende de aynı cihaz var tr 12.5.4 en son sürüm hiçbir problem yok

manasturk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
mi5s 64gb
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne alakası var bilmiyorum ama faydası oldu arkadaşlar alıntıdır.....

Problem sim karta değilse ve şebeke sorunu halen devam ediyorsa;

• Telefonunuzun güncel ve son sürümle çalıştığına emin olun
  • Eski bir sürümü kullanıyorsanız telefonunuzu güncelleyin
  • Güncel versiyon yazılım kullanıyorsanız işlemlere başlamadan önce cihazınızı fabrika ayarlarına bir defa döndürerek yazılım kaynaklı sorun varsa test edin ve giderin
  • Ayarlar > Telefon hakkında > Tüm özelliklere tıklayın
  • İşlemci yazısının üzerine sürekli olarak tıklayarak karşımıza çıkan bildirime KABUL ET diyoruz.
  • Aynı işlemi 1-2 defa tekrarlayın ve bildirim panelinde Hata Raporu Oluşturuluyor yazısını göreceksiniz.
  • İşlem bittikten sonra Hata raporunun üzerine tıklayın ve karşınıza çıkan alt alta birkaç dosyayı telefonunuzdan silin.
Tmp

Common

Com.miui.bugreport

Bugreeport-2020-03-17-065456.zip

• Hepsini işaretleyin ve telefonunuzdan silin.
  • Cihazınızı yeniden başlatın ve artık 4.5 olarak şebekenizin sorunsuz bir şekilde çalıştığını göreceksiniz.

ahmett44

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
1
Ne alakası var bilmiyorum ama faydası oldu arkadaşlar alıntıdır.....

Problem sim karta değilse ve şebeke sorunu halen devam ediyorsa;

• Telefonunuzun güncel ve son sürümle çalıştığına emin olun
  • Eski bir sürümü kullanıyorsanız telefonunuzu güncelleyin
  • Güncel versiyon yazılım kullanıyorsanız işlemlere başlamadan önce cihazınızı fabrika ayarlarına bir defa döndürerek yazılım kaynaklı sorun varsa test edin ve giderin
  • Ayarlar > Telefon hakkında > Tüm özelliklere tıklayın
  • İşlemci yazısının üzerine sürekli olarak tıklayarak karşımıza çıkan bildirime KABUL ET diyoruz.
  • Aynı işlemi 1-2 defa tekrarlayın ve bildirim panelinde Hata Raporu Oluşturuluyor yazısını göreceksiniz.
  • İşlem bittikten sonra Hata raporunun üzerine tıklayın ve karşınıza çıkan alt alta birkaç dosyayı telefonunuzdan silin.
Tmp

Common

Com.miui.bugreport

Bugreeport-2020-03-17-065456.zip

• Hepsini işaretleyin ve telefonunuzdan silin.
  • Cihazınızı yeniden başlatın ve artık 4.5 olarak şebekenizin sorunsuz bir şekilde çalıştığını göreceksiniz.
Şebeke tamamen mi çekmiyordu yoksa ara aramı gidiyordu?

Misantropisk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Note 9 pro
Konular
72
Aylardır denemediğim hiç bir şey kalmadı lütfen biri yardım etsin artık. X3 NFC Endonezya üretimi 8/128 lik versiyon aldığından beri sürekli ms sorunu yaşıyorum. Oyunlarda ve uygulamalarda sürekli internet çok kötü. 4.5g çekiyor ama çok kötü. Direk kopuyor çoğu zaman. Bu cihazda band 20 yok diye mi böyle anlamıyorum çözemiyorum ne yaptıysam.

trsalgado

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
s4
Konular
19
cihaz kodu surya mı? elinizdeki cihazın sağlam qcn si var mı? şöyle diyeyim 2 adet x3 nfc ye malum işlem yapıldı ilkinde hiç bir sorun olmadı, ikincisinde ise şebeke gelmedi, yedek aldığım efsyi geri yükledim twrp den, eski haline döndü daha sonra miui güncellemesi yapıldı ( telefonun kendi ayarlar telefon hakkında vs den) daha sonra tekrar ime işlemi yapıldı hat geldi

Misantropisk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Note 9 pro
Konular
72
cihaz kodu surya mı? elinizdeki cihazın sağlam qcn si var mı? şöyle diyeyim 2 adet x3 nfc ye malum işlem yapıldı ilkinde hiç bir sorun olmadı, ikincisinde ise şebeke gelmedi, yedek aldığım efsyi geri yükledim twrp den, eski haline döndü daha sonra miui güncellemesi yapıldı ( telefonun kendi ayarlar telefon hakkında vs den) daha sonra tekrar ime işlemi yapıldı hat geldi
Evet surya qcn nedir hocam ?

ahmett44

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
1
Ben ikinci kez repair işlemini yaptım olmadı 12.0.09 sürümünde denedim yine olmadı

Misantropisk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Note 9 pro
Konular
72
Ben ikinci kez repair işlemini yaptım olmadı 12.0.09 sürümünde denedim yine olmadı
Hocam ben tüm romları tüm yöntemleri denedim olmadı. En son sim kartı yeniledim 1 senelikti bugün. Bugün sorun olmadı gibi bakalım eğer duzelirse yazarım size unutursam mesaj atıp sorun. Bi de mesela benim cihaz X3 NFC CE sertifikası yok arkasında Endonezya üretimi belki band 20 falan yoktur ondan sorun oluyordur bilmiyorum sadece tahmin

Üst Alt