batuuwq0 Üye MIUI Sever Acemi Üye SMS Onaylı Adım Batuhan Cihazım Poco X3 NFC Konum Antalya Katılım 8 Nisan 2021 Konular 11 Mesajlar 83 Tepkime puanı 31 Puanları 18 2 Temmuz 2021 #1 Yüklü Rom ve Versiyon Numarası 12.0.1.0 Android 11 Telefon Modeli Poco X3 NFC Bootloader Kilidi Açık . Son düzenleme: 13 Eylül 2022
Stoya Süper Üye MIUI Expert Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım SERDAR Cihazım POCO X3 NFC Meslek Ev Erkeği Yaş 47 Konum Muğla Katılım 12 Temmuz 2019 Konular 104 Mesajlar 20.103 Çözümler 64 Tepkime puanı 16.183 Puanları 338 2 Temmuz 2021 #2 batuuwq0, Şarj aleti,kablo değişikliği yapıp deneyin yine olmazsa işinin ehli bir tamirci bulup şarj soketini değiştirin... Oyla: Oyla 0 Downvote
batuuwq0, Şarj aleti,kablo değişikliği yapıp deneyin yine olmazsa işinin ehli bir tamirci bulup şarj soketini değiştirin...
batuuwq0 Üye MIUI Sever Acemi Üye SMS Onaylı Adım Batuhan Cihazım Poco X3 NFC Konum Antalya Katılım 8 Nisan 2021 Konular 11 Mesajlar 83 Tepkime puanı 31 Puanları 18 2 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Stoya' Alıntı: batuuwq0, Şarj aleti,kablo değişikliği yapıp deneyin yine olmazsa işinin ehli bir tamirci bulup şarj soketini değiştirin... Genişletmek için tıkla ... Denedik zaten. ortada bir sebep yokken şarj soketinin arızalanması normal değil. Oyla: Oyla 0 Downvote
Stoya' Alıntı: batuuwq0, Şarj aleti,kablo değişikliği yapıp deneyin yine olmazsa işinin ehli bir tamirci bulup şarj soketini değiştirin... Genişletmek için tıkla ... Denedik zaten. ortada bir sebep yokken şarj soketinin arızalanması normal değil.
Stoya Süper Üye MIUI Expert Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım SERDAR Cihazım POCO X3 NFC Meslek Ev Erkeği Yaş 47 Konum Muğla Katılım 12 Temmuz 2019 Konular 104 Mesajlar 20.103 Çözümler 64 Tepkime puanı 16.183 Puanları 338 2 Temmuz 2021 #4 batuuwq0, Denedik yazmadığınız için yazdım Durduk yere arıza,bela vs olursa halk olarak bu duruma nazar değdi deriz.... Son düzenleme: 3 Temmuz 2021 Oyla: Oyla 0 Downvote
batuuwq0, Denedik yazmadığınız için yazdım Durduk yere arıza,bela vs olursa halk olarak bu duruma nazar değdi deriz....
batuuwq0 Üye MIUI Sever Acemi Üye SMS Onaylı Adım Batuhan Cihazım Poco X3 NFC Konum Antalya Katılım 8 Nisan 2021 Konular 11 Mesajlar 83 Tepkime puanı 31 Puanları 18 7 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Stoya' Alıntı: batuuwq0, Denedik yazmadığınız için yazdım Durduk yere arıza,bela vs olursa halk olarak bu duruma nazar değdi deriz.... Genişletmek için tıkla ... Evet doğru akım yüzünden şarj entegresi arızalanmış. Düzeltip tekrar cihaz tarafıma yollandı. Oyla: Oyla 0 Downvote
Stoya' Alıntı: batuuwq0, Denedik yazmadığınız için yazdım Durduk yere arıza,bela vs olursa halk olarak bu duruma nazar değdi deriz.... Genişletmek için tıkla ... Evet doğru akım yüzünden şarj entegresi arızalanmış. Düzeltip tekrar cihaz tarafıma yollandı.
T Tgrwex Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Murat Cihazım Poco X3 Yaş 38 Konum Adana Katılım 16 Eylül 2021 Konular 0 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puanları 1 16 Eylül 2021 #6 batuuwq0' Alıntı: Evet doğru akım yüzünden şarj entegresi arızalanmış. Düzeltip tekrar cihaz tarafıma yollandı. Genişletmek için tıkla ... Selamlar hocam tanıdığınız şarj entegresi tamiri yapan servis var mı? Bana mesaj yoluyla ulaşır mısınız tşkkr ederim. Oyla: Oyla 0 Downvote
batuuwq0' Alıntı: Evet doğru akım yüzünden şarj entegresi arızalanmış. Düzeltip tekrar cihaz tarafıma yollandı. Genişletmek için tıkla ... Selamlar hocam tanıdığınız şarj entegresi tamiri yapan servis var mı? Bana mesaj yoluyla ulaşır mısınız tşkkr ederim.