Yardım Poco x3 nfc Miui 13 yavaş sarj

ferhata.agac

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
Poco x3 NFC
Meslek
Bilgisayar Program
Konular
14
Poco x3 cihazım guncellemeden sonra çok yavaş sarj aliyor attığım ss de göründüğü gibi sarj aliyor görünüyor hatta turbo sarj ile şarj olduğunu gösteriyor ama sarjda şarjım azalıyor.Nasil çözebilirim bunu ? Ekrandaki ısı yavaş sarj almasina bu kadar etki ediyor mu ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Poco x3 cihazım guncellemeden sonra çok yavaş sarj aliyor attığım ss de göründüğü gibi sarj aliyor görünüyor hatta turbo sarj ile şarj olduğunu gösteriyor ama sarjda şarjım azalıyor.Nasil çözebilirim bunu ? Ekrandaki ısı yavaş sarj almasina bu kadar etki ediyor mu ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
cihaz sıcaksa ister istemez kendini korumaya alıp sarj hızını düşürecektir eger telefon hızlı sarjda devam etseydi elinizde patlamıs olacaktı

ferhata.agac

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
Poco x3 NFC
Meslek
Bilgisayar Program
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cihaz sıcaksa ister istemez kendini korumaya alıp sarj hızını düşürecektir eger telefon hızlı sarjda devam etseydi elinizde patlamıs olacaktı
Sıcakta kendini korumaya aldığını biliyordum da bu sıcaklık sarj hizini bu kadar düşürür mu acaba ?

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Sıcakta kendini korumaya aldığını biliyordum da bu sıcaklık sarj hizini bu kadar düşürür mu acaba ?
düşürür cihaz soguk ve kapalıyken sarj etmeye calısın bulundugunuz ortam cok etkiliyor sarj simgesi hızlı sarjın calıstıgını gösteriyor

casibao

Her türlü halı kilim turistlik gezi..
Yönetici
Admin
Satış Sorumlusu
Teknisyen
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
124
Telefonu kurcalamadan ekranı kapalı iken normal şekilde hızlı şarj ediliyorsa eğer yazılımsal olarak kısıtlama getirilmiştir. Son cihazlarda benzer durum var çünkü.

Üst Alt