Oyun Poco x3 Nfc Miui 12.5.4 (RJGTRXM) pubg de ara ara drop yiyorum

Samet Keser

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet Keser
Cihazım
Poco x3
Konular
2
2-3 ay önce miui 12.5.3 gelmişti güncelledim telefon gerek şarj gerek performans konusunda baya gelişmişti ardından miui 12.5.4 geldi bende güncelledim ne yazık ki ve ne olduysa o zaman oldu telefon pil olarak kafayı yedi 8-10 saat ekran süresi gördüğüm telefonda 5:30 saat ekran süresi görsem şükür eder hale geldim pubg de miui 12.5.3 de filan hiç drop yemezdim ama miui 12.5.4 ile hem 30 fps e düştü hemde drop yemeye başladım bu durum çıgrından çıkınca fabrika ayarlarına cevirdim şuan pil olarak düzeldi diyebiliriz pubg de de yeniden fps im yükseldi lakin bazen drop yiyorum sebebsiz yere mesela az önce 2-3 takım geldi karıştı ortalık ama drop yemedim aynı elin içinde ( etraf da kimse yokken ) drop yedim çok saçma telefondan aşırı memnundum nedense bu güncellemeyle birlikte böyle sorunlar oluştu gfx tool filan kullanmıyorum ama şu 2-3 ay çok pubg oynadım ama o yüzden olmaz diye tahmin ediyorum çünkü güncelleme sonrası geldi bu sorunlar. Çözüm, öneri ve verecek olursa yazabilir.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
Maalesef Poco X3 NFC'de stock kernel ile bu durum kaçınılmaz. Bu sorunu en aza indirmek için Android 10'a dönüş ve CY kernel gerekli.

Orta seviye ve giriş seviyesi telefon güncelleme ile yavaşlar bunu unutmayın ve ona göre davranın. Telefondan memnun olduğunuz sürece güncelleme yapmanız gerekmez.

Samet Keser

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet Keser
Cihazım
Poco x3
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Maalesef Poco X3 NFC'de stock kernel ile bu durum kaçınılmaz. Bu sorunu en aza indirmek için Android 10'a dönüş ve CY kernel gerekli.

Orta seviye ve giriş seviyesi telefon güncelleme ile yavaşlar bunu unutmayın ve ona göre davranın. Telefondan memnun olduğunuz sürece güncelleme yapmanız gerekmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Orta seviye ve giriş seviyesi telefon güncelleme ile yavaşlar bunu unutmayın ve ona göre davranın. Telefondan memnun olduğunuz sürece güncelleme yapmanız gerekmez.
Şuan bu sürümden memnun değilim yeni güncelleme gelirse güncelleyeyim mi yoksa daha mı kötü olur ? Android 10 a dönüş yaparsam garanti bozulur mu rom atma filan pek anlamıyorum çünkü

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan bu sürümden memnun değilim yeni güncelleme gelirse güncelleyeyim mi yoksa daha mı kötü olur ? Android 10 a dönüş yaparsam garanti bozulur mu rom atma filan pek anlamıyorum çünkü
evet bozulur memnun olduğunuz sürece güncelleme yapmayın.

Üst Alt