MIUI 12.5 Poco X3 NFC MIUI 12.5.1 Endonezya guncellemesini yaptim

Misantropisk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Note 9 pro
Konular
73
Selamlar. Cihaz 1 haftalık. Endonezya yapımı 8/128 lik versiyon ve içinde orjinal Endonezya global 12.0.5 yüklüydü. Aynı saat içerisinde X3 nfcye 12.0.7 ve 12.5.1 güncellemelerini yaptim. Güncelleme öncesi akan cihaz sakat kaldı. Arayüz vs kasıyor. 120hz de bile çok kötü. Acaba sıfırlasam çözülür mü sorunlar ? Yani yine umudumu kırdı Xiaomi. Her güncellemeyi umutla bekleyip sonunda hüsranla kalıyorum.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Misantropisk, Garantisiz olduğu için çok dert edilecek bir durum yok, mi flash ile bir onceki sürüme dönün ve bir daha güncellemeyin...

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Büyük güncellemeyi, direkt güncelleme olarak yaptığınız için sorunlara davetiye çıkıyor tabi ki. Büyük güncellemeler sonrasında format atmayı tavsiye ediyoruz.

Misantropisk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Note 9 pro
Konular
73
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Misantropisk, Garantisiz olduğu için çok dert edilecek bir durum yok, mi flash ile bir onceki sürüme dönün ve bir daha güncellemeyin...

Yani güncelleme ile bir şeylerin iyileştirilmesi gerekirken daha da kötüye gidiyor tüm kullandığım Xiaomi lerde oldu bu. Artık bu markadan ümit kesmeyi bırakmanın zamanı geldi sanırım. Teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Büyük güncellemeyi, direkt güncelleme olarak yaptığınız için sorunlara davetiye çıkıyor tabi ki. Büyük güncellemeler sonrasında format atmayı tavsiye ediyoruz.

Yapacağım hocam. Umarım sorunlar hallolur

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Misantropisk, Dediğim gibi garantili cihaz sahipleri düşünsün onların geri dönüş imkanı da yok garantiden çıkarmadan ;)

sahin5289

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Şahin
Cihazım
POCO X7 PRO
Konular
6
Misantropisk, Dediğim gibi garantili cihaz sahipleri düşünsün onların geri dönüş imkanı da yok garantiden çıkarmadan ;)
Benim cihazımda garantili 12.5 güncelleme sorunlu olduğu için bl kilit acil 12.0.7 sürüme geri döndüm sonra bl tekrar kilitledim yinede garanti dışı kalır mı acaba

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
sahin5289, Yetkili servis isterse garantiyi iptal edebilir bu tamamen servisin inisiyatifinde artık...

sahin5289

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Şahin
Cihazım
POCO X7 PRO
Konular
6
Stoya, o zaman nasip diyelim artık yapacak bişey yok

sidar.ardaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sidar
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
5
Selamlar. Cihaz 1 haftalık. Endonezya yapımı 8/128 lik versiyon ve içinde orjinal Endonezya global 12.0.5 yüklüydü. Aynı saat içerisinde X3 nfcye 12.0.7 ve 12.5.1 güncellemelerini yaptim. Güncelleme öncesi akan cihaz sakat kaldı. Arayüz vs kasıyor. 120hz de bile çok kötü. Acaba sıfırlasam çözülür mü sorunlar ? Yani yine umudumu kırdı Xiaomi. Her güncellemeyi umutla bekleyip sonunda hüsranla kalıyorum.
Bana neden güncelleme gelmiyor aynı rom kullanıyoruz

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
Bana neden güncelleme gelmiyor aynı rom kullanıyoruz
Bakın ilk mesajda güncellemeyi yükledim ama cihazda takılmalar başladı, nasıl sürüm düşürebilirim yazmış arkadaşımız, siz de ısrarla güncellemeyi yüklemeye çalışıyorsunuz facepalm~~ Tercih sizin tabii ki, son olarak size önerim boot kilidini açın, atın istediğiniz romu, garantiliyse cihazınız beklemekten başka seçeneğiniz yok,

Üst Alt