Soru POCO X3 NFC kılıfı POCO X3 PRO'ya uyumlu mudur ?

zerdex

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Poco X3 PRO
Konular
1
Merhaba iyi günler. Yeni bir Poco X3 Pro aldım ve telefonumu korumak için Spigen marka kılıf alacağım fakat kendi sitesi dahil PRO sürümüne yönelik bir kılıf bulamadım. Sitesinde Poco X3 NFC için kılıf var, bunu sipariş ettiğim taktirde tam uyum gösterir mi ? Teşekkürler.

Spontini

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Poco X3 Pro 8GB
Konular
16
Merhaba iyi günler. Yeni bir Poco X3 Pro aldım ve telefonumu korumak için Spigen marka kılıf alacağım fakat kendi sitesi dahil PRO sürümüne yönelik bir kılıf bulamadım. Sitesinde Poco X3 NFC için kılıf var, bunu sipariş ettiğim taktirde tam uyum gösterir mi ? Teşekkürler.
Şuan bu ürünü kullanıyorum ve oldukça memnunum, hissiyatı ve kalitesi gayet iyi.

Bedrettin Bal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bedrettin
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Meslek
Mühendis
Konular
7
Evet kardeş, nfc ve pro dış görünüş olarak ikiz cihazlar. Ben Doğubank'ta nfc diye satılan kılıfı aldım ve birebir uyumlu olduğunu söyleyebilirim.

zerdex

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Poco X3 PRO
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet kardeş, nfc ve pro dış görünüş olarak ikiz cihazlar. Ben Doğubank'ta nfc diye satılan kılıfı aldım ve birebir uyumlu olduğunu söyleyebilirim.
Teşekkür ederim :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan bu ürünü kullanıyorum ve oldukça memnunum, hissiyatı ve kalitesi gayet iyi.
Öneriniz için teşekkür ederim fakat diğer kılıfla arasında 5 lira fark olması diğer kılıfı daha cazip hale getiriyor.

Bedrettin Bal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bedrettin
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Meslek
Mühendis
Konular
7
Bende aynı ürünü kullanıyorum, spigen ayarında. Ama link verdiğiniz sitede çok pahalı. Ben 30₺'ye Doğubank'tan aldım. Bir çok online sitede 25 ila 50-55 arası satılıyor. Dikkatli araştırmak lazım.

rcpdmr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Recep
Cihazım
Poco x3 pro
Konular
1
Bende aynı ürünü kullanıyorum, spigen ayarında. Ama link verdiğiniz sitede çok pahalı. Ben 30₺'ye Doğubank'tan aldım. Bir çok online sitede 25 ila 50-55 arası satılıyor. Dikkatli araştırmak lazım.
Bir ara doğu banka uğramak lazım

Üst Alt