- Adım
- ,
- Cihazım
- .
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- MIUI Global 14.0.1.0(SJGMIXM)
- Telefon Modeli
- Poco X3 NFC 128
- Bootloader Kilidi
- Açık
Herkese merhabalar. 2,5 yıldır x3 nfc kullanıyorum aldıktan sonra uzaktan imei attırmıştık. Dün akşam telefonumu yeniden başlatırken kendi kendine bir şeyler oldu, 2-3 kere kendi kendine yeniden başladı vs. derken en sonunda telefon açıldı fakat açıldıktan sonra 15-20sn içinde kendi kendine donup takılmaya başlıyor ve ekran kararıyor. Sonra da kendini yeniden başlatıp main menu'ye atıyor. 15 20 defa menüden reboot diyerek yeniden başlattım ama hepsinde de aynı sorun oldu kendi kendine telefon menüye attı.
telefonu safe mode'da çalıştırınca sorun olmuyor fakat malumunuz sadece varsayılan uygulamalara izin veriliyor. telefona twrp yükleyip imei yedeği alıp sıfırlamak istiyorum ama ondan önce bunun başka çözümü var mıdır merak ediyorum. yardımcı olabilirseniz sevinirim.
telefonu safe mode'da çalıştırınca sorun olmuyor fakat malumunuz sadece varsayılan uygulamalara izin veriliyor. telefona twrp yükleyip imei yedeği alıp sıfırlamak istiyorum ama ondan önce bunun başka çözümü var mıdır merak ediyorum. yardımcı olabilirseniz sevinirim.