- Adım
- Numan
- Cihazım
- Poco x3 nfc
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- 12.5.0.3 kararlı tr rom
- Telefon Modeli
- poco x3 nfc
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
sürüm 12.5.0.3 cihazı güncelledim ve wifi da insanı delirticek derecede sorun çıkarmaya başladı mobil nette sorun yok fakat wifi de insta olsun wp olsun yutup olsun erişim sorunu var wp de mesaj gidiyor fakat medyalar aşırı geç yükleniyor insta zaten tıkanık veriyi çekmiyor bile internet 85mbit olduğu halde... papara zaten girmiyor internet hatası veriyor cihaz modemde sorun yok diğer tüm telefonlar cayır cayır çalışıyor sorun burdaki xioamiiinin son güncellemesi 20 30 saniye bekleyince spotify internete erişiyor onun haricinde direkt açınca internet bağlantısı yok diyor çok saçma gerçekten yapıcağınız yazılıma tüküreyim kanser ettiniz beni zaten xioami almam bidaha iğrenç yazılımı sayesinde çok insan kaybedecek general mobilde bu kdr yazılım sorunu yok miui yazılım ekibi ilkokul mezunu falan galiba? geri bildirim yaptık da düzelticeklerini falan sanmam telefonu formatladım gene değişen bişi yok rom sorunlu bu update öldürdü telefonumu dns falan denedim yok hiç bir şey işe yaramıyor keşke güncellemeyi geriye çekebilcek program olsa da garantiyi bozuyor ama... bu forumda bunun çözümünü bulacak insan belki 1 kişidir belki yoktur yardımlarınızı beklerim teşekkürler ağzımı zor tuttum xioamiye geçirmemek için