Yardım Poco X3 NFC için PixelOs

das.36das

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
adgfdg
Cihazım
gm4g
Konular
1
Selamlar arkadaşlar. telefonumda şuan orjinal MIUI 14.0.2.0(SJGTRXM) romu yüklü. Ben hem stabilite hem sevdiğim için PixelOs son sürümünü kurmak istiyorum. Bana bu konuda yardımcı olabiliecek biri var mı? Direk kendi recovery'si ile mi kurulum yapayım yoksa OrangeFox ile falan mı. İMEİ falan gidermi kendi recoverysiyle yaparsam. Kendi recovery'sinde yedekleme seçeneği yokmuş sanırım imei için vs. siz neyi önerirsiniz.

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
39
Bootloader kilidi açık mı? Kendi recovery modunda rom yükleme olayları vs yoktur. Custom recovery ile efs yedeği alabilirsiniz ve rom kurabilirsiniz.

QCerberusQ

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
21
Selamlar arkadaşlar. telefonumda şuan orjinal MIUI 14.0.2.0(SJGTRXM) romu yüklü. Ben hem stabilite hem sevdiğim için PixelOs son sürümünü kurmak istiyorum. Bana bu konuda yardımcı olabiliecek biri var mı? Direk kendi recovery'si ile mi kurulum yapayım yoksa OrangeFox ile falan mı. İMEİ falan gidermi kendi recoverysiyle yaparsam. Kendi recovery'sinde yedekleme seçeneği yokmuş sanırım imei için vs. siz neyi önerirsiniz.
poco x3 nfc için pixelOs desteği şuanlık yok en son nisanda güncelleme gelmiş. Crdroid kurabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rehber - Poco X3 NFC CrDroid Official Android 16 Rom Kurulum Adımları bu konumdan yükleme adımlarına ulaşabilirsiniz

Ramazan.T

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
POCO X4 PRO 5g
Meslek
öğrenci
Konular
28
Genelde recovery romlarda (pixelos gibi aosp romlar recovery rom biçiminde gelir) imei kaybı olmaz ama hem imei numaranızı hem de orangefox kullanarak imei yedeği almanızı tavsiye ederim. Sonrasında ofox üzerinden romu kurabilirsiniz.

Üst Alt