Yardım Poco x3 nfc Güncelleme sonrası launcher problemi

aeldra66

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Adıgözel
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
resmi mi 13 sürümü
Telefon Modeli
poco x3 nfc
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
evet arkadaşlar sonunda büyük bir hevesle güncelleme yaptım ve artık bir bug mu sorun mu eksik bişeylermi var direk suratıma yapıştı. artık poco 2.0 launcher ne mağazada görünüyor ne birşey yapmama izin veriyor ve bu uygulama artık cihazınızla uyumlu değildir diyor kontrol ettim yeni güncelleme felanda yok en yeni sürüm diyor.. harici olarak 4.0 sürümünü indirdim onuda resmi kabul etmedi. şimdi bu telefonun orjinal başlatıcı uygulaması ne oldu ?? nasıl düzelticeğim bu sorunu ? bu sekilde kullanmak istemiyorum..

sahin5289

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Şahin
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
6
Telefonu sıfırlayıp deneyin düzelmesi lazım bende aynı cihazı kullanıyorum MIUI 13 guncelledim bi problem yok 2.0 i sistem uygulamasından guncelliyor 4.0 i da APK olarak guncelliyor ikisindede sorun yasamadim

Oyla:

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
evet arkadaşlar sonunda büyük bir hevesle güncelleme yaptım ve artık bir bug mu sorun mu eksik bişeylermi var direk suratıma yapıştı. artık poco 2.0 launcher ne mağazada görünüyor ne birşey yapmama izin veriyor ve bu uygulama artık cihazınızla uyumlu değildir diyor kontrol ettim yeni güncelleme felanda yok en yeni sürüm diyor.. harici olarak 4.0 sürümünü indirdim onuda resmi kabul etmedi. şimdi bu telefonun orjinal başlatıcı uygulaması ne oldu ?? nasıl düzelticeğim bu sorunu ? bu sekilde kullanmak istemiyorum..
Microsoft Launcher yükleyin,
Beğenirseniz kullanın
Aksi halde Poco kurmanın carelerini arayın.

Var ise TWRP aracılığıyla kurmayı da deneyin

Bu ara da EEA ile Endonezya kullandım ikisinde de sorun cikmadi

Oyla:

aeldra66

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Adıgözel
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonu sıfırlayıp deneyin düzelmesi lazım bende aynı cihazı kullanıyorum MIUI 13 guncelledim bi problem yok 2.0 i sistem uygulamasından guncelliyor 4.0 i da APK olarak guncelliyor ikisindede sorun yasamadim
ya 4.0 ı keni güncellemiyor kendimiz mi güncelleyeceğiz birde yeni sistem widgeti felan demiş açıklamada ama ben widget felan hiç bişey görmedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Microsoft Launcher yükleyin,
Beğenirseniz kullanın
Aksi halde Poco kurmanın carelerini arayın.

Var ise TWRP aracılığıyla kurmayı da deneyin

Bu ara da EEA ile Endonezya kullandım ikisinde de sorun cikmadi
temizleme kısayollarını başka launcherda kullanaman izin vermiyor. çok kullandım microsoftu ama oda baydı :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada 3*4 defa sıfırladım hard reset attım yine aynı....

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Apk indirip elle güncelleme yapabilirsiniz.
Android sürümünüze uygun Android Paket Yükleyici indirin ve tekrar kurmayı deneyin.

Oyla:

aeldra66

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Adıgözel
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Apk indirip elle güncelleme yapabilirsiniz.
Android sürümünüze uygun Android Paket Yükleyici indirin ve tekrar kurmayı deneyin.
sayın değerli adminim kurmasına kuruyorum açıyor ama resmi destekli değil güncelleme yapmayacak hiç app vault bile eski kaldı ayrıca yeni gelen widgetleri göremiyorum bi bildirim paneli değişmiş bana kalırsa. sanki pişman oldum yinede saolun yarıdmınız için teşekkürler.

Oyla:

sahin5289

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Şahin
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
6
Evet buradan indirip güncelleyebilirsin

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
sayın değerli adminim kurmasına kuruyorum açıyor ama resmi destekli değil güncelleme yapmayacak hiç app vault bile eski kaldı ayrıca yeni gelen widgetleri göremiyorum bi bildirim paneli değişmiş bana kalırsa. sanki pişman oldum yinede saolun yarıdmınız için teşekkürler.
Rica ederim. Maalesef 2020 çıkışlı bir cihaz kullanıyorsunuz ve 2022 sonuna geldik. Cihazınız şu an son sürümünü alıyor.
Şimdiden sonra güncel kalmak için çeşitli yollar ile manuel kurulumlar ve custom romlar gerekli. MIUI 13 pek yenilik içermiyor maalesef. Hayal kırıklığı yaşamanız doğal.

Oyla:

Toorop

F-Xiaomi
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ceyhun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
5
Poco Launcher Play Store üzerinden güncellenmiyor artık, uzun zaman önce bunun duyurusu yapıldı. Getapps uygulama mağazasını kontrol edin com.xiaomi.market paket adı olanı, orada varsa güncellersiniz zamanla. Eu rom kullandığım için kontrol edemiyorum Poco cihazda ben şu an, görünmüyor bende fakat orada olabilir de olmayabilir de. Getapps içerisinden özellikle hava durumu başta olmak üzere diğer uygulamaları güncellemeyin, sorun yapıyor çoğu zaman.

Oyla:
Üst Alt