MIUI 12.5 Poco X3 NFC Güncelleme Gelmiyor

sidar.ardaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sidar
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
5
Poco X3 NFC Endonezya Rom Güncelleme Bana Gelmiyor 12.0.7.0 takıldı kaldı
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

NuhSan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Poco x3 nfc
Meslek
Öğrenci
Konular
5
Hindistan romuna sahip herkeste bu sorunu görmeye başladım OTA da sorun var sanırsam. Twrp ile yüklemeyi deneyebilirsiniz.

Frohell

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nijat Hamid
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
45
Hocam Poco Feedback Team-in söylediğine göre şu an Android 11-de sorunlar var diye Poco dahil bir çok cihaza güncelleme gelmiyor. Bende Poco X3 NFC olmayan sürüm var. Android 10 MİUİ 12.0.10 sürümünde takılı kaldı. Gelmiyor. BL kilidi baş vurusu yaptım, açılsın direk Xiaomi EU roma gececeğim. Ben 6 ay önce Xiaomi-den ayrıldım, S21 kullanıyordum. Maddi durumlar nedeniyle tekrar Xiaomi-e döndüm. Mi 10 kullanıyordum. Tepe model olduğu için bu kadar gecikme felan olmuyordu. Şu an bakıyorum ki, daha rezaletmiş Xiaomi-nin güncelleme sisteme. Android 12 çıktı, android 11 almamış. almışsa da çok ciddi sorunları olan baya fazla model var.

sidar.ardaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sidar
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Poco Feedback Team-in söylediğine göre şu an Android 11-de sorunlar var diye Poco dahil bir çok cihaza güncelleme gelmiyor. Bende Poco X3 NFC olmayan sürüm var. Android 10 MİUİ 12.0.10 sürümünde takılı kaldı. Gelmiyor. BL kilidi baş vurusu yaptım, açılsın direk Xiaomi EU roma gececeğim. Ben 6 ay önce Xiaomi-den ayrıldım, S21 kullanıyordum. Maddi durumlar nedeniyle tekrar Xiaomi-e döndüm. Mi 10 kullanıyordum. Tepe model olduğu için bu kadar gecikme felan olmuyordu. Şu an bakıyorum ki, daha rezaletmiş Xiaomi-nin güncelleme sisteme. Android 12 çıktı, android 11 almamış. almışsa da çok ciddi sorunları olan baya fazla model var.
Kısacası Poco X3 NFC rezalet telefon Xiaomi cidden sinir bozucu olmaya başladı bana güncelleme geleceği falan yok büyük bir umutla Poco X3 NFC aldım şu anda pişman oldum nereden Xiaomi ye bulaştım bende bilmiyorum

Frohell

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nijat Hamid
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
45
Kısacası Poco X3 NFC rezalet telefon Xiaomi cidden sinir bozucu olmaya başladı bana güncelleme geleceği falan yok büyük bir umutla Poco X3 NFC aldım şu anda pişman oldum nereden Xiaomi ye bulaştım bende bilmiyorum
Xiaomi kullanıyorsan mecburen Custom rom, root, magisk felan denemelisin. Yoksa cihaz her güncellemede daha kötü oluyor. Cihazı artık almışsınız. Yani garantiyi felan dert etmiyorsanız benim gibi bootloader kilidini açın, daha iyi rom kurun ve cihazı en azından normal bir cihaz gibi kullanın.

Üst Alt