- Adım
- Turgut
- Cihazım
- Mi 10t
- Konular
- 48
Bootloader açık olmayan ve twrpsi olmayan telefon nasıl sıfırlanır. İmei kaydı yok?
Reis ilk defa denicem o yüzden sordum hep imeili telefon kullandım, hazır imei atılmış olarak geldi. Kusura bakmayıncafeplus123, Ayarlardan fabrika ayarlarına dönebilirsiniz yada hard reset dediğimiz tuş yöntemi ile de sıfırlayabilirsiniz..
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
2 yıllık üye 40 konu sahibi bunu bilmesi gerekir
IMEI kaydı yok diyorsunuz ilk mesajınızda ancak sonra IMEI atılmış diyorsunuz. Biraz çelişkili yazmışsınız. IMEI tamiri yapılmışsa Mi Recovery üzerinde yapılan sıfırlamalarda IMEI gitme ihtimali var. Gitmeyebilir de ancak gidebilir de.Reis ilk defa denicem o yüzden sordum hep imeili telefon kullandım, hazır imei atılmış olarak geldi. Kusura bakmayın
Reis demek istediğim şu, Yurtdışı cihaz kullandım sürekli ve hepsi imei şekilde geçti elime. Şuan ki kullandığım da imeisiz telefon. Bunu demek istiyorum.IMEI kaydı yok diyorsunuz ilk mesajınızda ancak sonra IMEI atılmış diyorsunuz. Biraz çelişkili yazmışsınız. IMEI tamiri yapılmışsa Mi Recovery üzerinde yapılan sıfırlamalarda IMEI gitme ihtimali var. Gitmeyebilir de ancak gidebilir de.
Valla hocam dediğinizi siz okusanız yine ikisinin farklı olduğunu anlarsınız.Reis demek istediğim şu, Yurtdışı cihaz kullandım sürekli ve hepsi imei şekilde geçti elime. Şuan ki kullandığım da imeisiz telefon. Bunu demek istiyorum.