Yardım poco x3 nfc EU vs ENDONEZYA?

slayer001

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kara
Cihazım
poco x3
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
tr V14.0.2.0.SJGTRXM
Telefon Modeli
poco x3 nfc
Bootloader Kilidi
Kapalı
poco x3 nfc EU vs ENDONEZYA? hangi romu neden tercih etmeli kullanan arkadaşlar değerli yorumlarınızı bekliyorum

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
34
poco x3 nfc EU vs ENDONEZYA? hangi romu neden tercih etmeli kullanan arkadaşlar değerli yorumlarınızı bekliyorum
Hocam BL kilidini açmadan kandırma yönetimi ile geçmezini tavsiye etmem, sorunuza gelince de şöyle bir şeyler diyeyim; EU custom bir rom, bir çok özelleştirilme mümkün ve genellikle stock romdaki sorunlar düzeltilmiş oluyor performans odaklı olması sağlanıyor ama ne kadar başarılı tartışılır. Endonezya rom ise stock rom şuan kullandığınız TR roma göre pek fark yok denebilir, Google dialer ve sms yerine mi dialer ve mi sms mevcut ekstra bi farklılık aklıma gelmiyor, diyebileceklerim bu kadar.

Oyla:

slayer001

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kara
Cihazım
poco x3
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam BL kilidini açmadan kandırma yönetimi ile geçmezini tavsiye etmem, sorunuza gelince de şöyle bir şeyler diyeyim; EU custom bir rom, bir çok özelleştirilme mümkün ve genellikle stock romdaki sorunlar düzeltilmiş oluyor performans odaklı olması sağlanıyor ama ne kadar başarılı tartışılır. Endonezya rom ise stock rom şuan kullandığınız TR roma göre pek fark yok denebilir, Google dialer ve sms yerine mi dialer ve mi sms mevcut ekstra bi farklılık aklıma gelmiyor, diyebileceklerim bu kadar.
bl kilidi kapalı olduğu için direkt telefon üzerinden rom değişimi yapacaktım tavsiye etmiyorum demişsiniz ne gibi sorunlar çıkarıyor acaba

Oyla:

oguz204

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz
Cihazım
Note 9
Konular
12
Ben kullanan bir arkadaşa Corvus OS kurdum çok memnun kalmıştı

Oyla:

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
34
Hocam çökmeye neden oluyor ve BL kapalı iken çökme meydana gelirse başınız daha çok ağrır, üst üste veri biniyor bu da buglara neden oluyor, temiz kurulum (fastboot vs.) yapmanız bu risklerin önüne geçiyor ve bi nebze de olsa az hatalı rom yüklenmiş olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben kullanan bir arkadaşa Corvus OS kurdum çok memnun kalmıştı
Muhtemelen konu sahibi hocam arama kaydı için bu romları soruyor

Oyla:

oguz204

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz
Cihazım
Note 9
Konular
12
Hocam çökmeye neden oluyor ve BL kapalı iken çökme meydana gelirse başınız daha çok ağrır, üst üste veri biniyor bu da buglara neden oluyor, temiz kurulum (fastboot vs.) yapmanız bu risklerin önüne geçiyor ve bi nebze de olsa az hatalı rom yüklenmiş olur.
Bootloader kilitliyse açmanız gerekir geliştirici seçeneklerlerinden mi kilit ve oem kilit açılmalı

Oyla:

slayer001

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kara
Cihazım
poco x3
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Muhtemelen konu sahibi hocam arama kaydı için bu romları soruyor
Teşekkür ederim bekleyelim en iyisi o zaman video buldum bir tanede bottlader kilidi kapalı olsada sürümler arası geçiş yapıyordu deneyeyim dedim

Oyla:

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
34
Deneyin hocam, garanti dışı kalmasını istememek sizin tercihiniz tabi.

Oyla:

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
34
BL Kilidini açın o zaman hocam bence çünkü ileride olurda yaşanacak sorunlarda bile bazen çok önemli rol oynayan bir etken.

Oyla:
Üst Alt