Yardım Poco X3 NFC ekran kendi kendine basıyor

Soltolyo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aykut
Cihazım
Poco X3 Nfc
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.5.1.0(RJGTRXM) KARARLİ
Telefon Modeli
Poco X3 nfc
Bootloader Kilidi
Kapalı
Poco X3 Nfc kullaniyorum ilk aldığım zamanlar böyle sorun yoktu son 3 aydır bu sorun var güncelleme dediler her gelen güncelleme de sorun düzelmedi bunun çözümü nedir rom ile alakalı ise uygun romu onerebilir misiniz can sıkıcı bir durum

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Soltolyo, Ghost Touch denen olay, donanımsal arıza olduğu için yazılım ile düzeltemezsiniz, garantili ise servise gönderin ekran veya cihaz değişimi yapılır...

Geçmiş olsun...

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Foruma Bakıyorumda Baya X3 Nfc ve Pro modelinde çoğalmış bu sorun Hemen Soğudum Oysa Almak niyetim vardı Geçmiş olsun

Oyla:

Soltolyo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aykut
Cihazım
Poco X3 Nfc
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlkte böyle degildi son güncellemelerden sonra böyle oldu bende çok soğudum telefondan satmayı düşünüyorum cozulmezse

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Soltolyo, Tercih sizin ama güncelleme ile düzelecek bir durum değil donanımsal bir arıza yazdım üst mesajda.

Alan kişiye söyleyin durumu mutlaka kul hakkına girmeyin...

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Poco X3 Nfc kullaniyorum ilk aldığım zamanlar böyle sorun yoktu son 3 aydır bu sorun var güncelleme dediler her gelen güncelleme de sorun düzelmedi bunun çözümü nedir rom ile alakalı ise uygun romu onerebilir misiniz can sıkıcı bir durum

Ekran koruyucu jelatin ile alakalı olabilir mi? Bu tür ekran sorunları genelde donanımsaldır. Lakin bazı durumlarda ekran koruyucu, batarya, sarj aleti gibi etmenlerde malesef etkileyebiliyor.

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Ekran koruyucu jelatin ile alakalı olabilir mi? Bu tür ekran sorunları genelde donanımsaldır. Lakin bazı durumlarda ekran koruyucu, batarya, sarj aleti gibi etmenlerde malesef etkileyebiliyor.
Redmi note 8 cihazımda başlarda vardı custom roma geçince kayboldu :)

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Redmi note 8 cihazımda başlarda vardı custom roma geçince kayboldu :)

Ekran dokunsal sorunu genelde cihaza gelen voltajın ekranı etkilemesi ile alakalıdır hocam. Ekrana ait kabloların aşınması, ekran çipinin arızalanması ve enerjiyi kontrol edememesi, ekrana gelen enerjinin artması, cihaza takılan sarj aletinin voltaj sorunu, cihaza ait kernelin yine ekrana farklı enerji göndermesi gibi. Bu işin yazılımsal tarafıda mümkün olsa da stok romlarda buna pek denk gelmek zor. Magisk ile ses kartını/çipini bozan biri olarak root olmadıkça bu tür problemlere rastlamayacağımıza inanıyorum.

Oyla:

Safranbeg

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Safranbeg A.
Cihazım
Note 9s
Konular
2
Ironsides, ana konuya hiç temas etmemişsiniz. Poco serisi tepeden tırnağa sorunlu. Kalite yerlerde. Hoş son dönemde xiaomi dertsiz telefon yapamıyor artık. Sorunsuz telefon yapsa bile yazılım ile berbat ediyor. Aklım almıyor. Bir firma her ay güncelleme verdiği bir yazılımı nasıl düzeltemez. Ayı geçtim haftalık derleme yaptığı cihazlar var. Xiaomi dışında hiçbir firma bu kadar güncelleme vermiyor. Hayret.

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Ironsides, ana konuya hiç temas etmemişsiniz. Poco serisi tepeden tırnağa sorunlu. Kalite yerlerde. Hoş son dönemde xiaomi dertsiz telefon yapamıyor artık. Sorunsuz telefon yapsa bile yazılım ile berbat ediyor. Aklım almıyor. Bir firma her ay güncelleme verdiği bir yazılımı nasıl düzeltemez. Ayı geçtim haftalık derleme yaptığı cihazlar var. Xiaomi dışında hiçbir firma bu kadar güncelleme vermiyor. Hayret.

Ana konu derken hocam? Konu sahibi sorunu cihazda ekran sapıtması. Bunun poco ile ne alakası var? Xiaomi mi11ultrada bile bu sorun çıkabilir. Sizin yazdığınız yazılımsal sorunlara yönelik sinir ve stres. Başka bir marka cihaz alabilirsiniz, yani bunun önünde bir engel yok.

Oyla:
Üst Alt