Yardım POCO X3 NFC Diğer Uygulama Sorunu

warmodeplayer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed Emi
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
1
MIUI 13 güncellemesini yaptığımdan beri bazı dosyaları açamıyorum. Öncesinde diğer kısmına tıkladığımda farklı uygulamalar geliyordu şuanda bastığımda Mi Tarayıcıya ya da farklı uygulamalara yönlendiriyor ama bir türlü açmak istediğim dosyayı bu şekilde açamıyorum. Acaba bir çözümü var mıdır ?

Ekli dosyalar

• IMG_20220914_200412.jpg
    IMG_20220914_200412.jpg
    45,4 KB · Görüntüleme: 20

drhasansolhan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan Solhan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
0
Bende de oldu bu sorun. Telefona hard reset attım yine aynı. Deneye deneye sorunun neden olduğunu buldum. Tamamen mi tarayıcı yüzünden oluyor. Uygulamalardan mi tarayıcı uygulamasının tüm güncellemelerini kaldırınca düzeliyor. Mi tarayıcıyı kaldiramadim ben çünkü stock rom kullanıyorum. Güncellemeleri kaldırıp otomatik güncellemesini engellerseniz sorun çözülür.

necmettinzengin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Necmettin
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Muhasebe
Konular
0
Bende de oldu bu sorun. Telefona hard reset attım yine aynı. Deneye deneye sorunun neden olduğunu buldum. Tamamen mi tarayıcı yüzünden oluyor. Uygulamalardan mi tarayıcı uygulamasının tüm güncellemelerini kaldırınca düzeliyor. Mi tarayıcıyı kaldiramadim ben çünkü stock rom kullanıyorum. Güncellemeleri kaldırıp otomatik güncellemesini engellerseniz sorun çözülür.
Forumda konusu vardı gereksiz uygulamalarıı kaldırılabiliyorsun.

Edit: Burada ki yöntem ile kaldırmıştım.

Son düzenleme:

lyolcul

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fatih
Cihazım
YOK
Konular
4
Hay Allah razı olsun. Kaç gündür delirtti beni. Çok teşekkür ediyorum.

Üst Alt