- Adım
- Umut
- Cihazım
- Poco x3 nfc
- Konular
- 15
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- 12.5 hindistan
- Telefon Modeli
- poco x3 nfc
- Bootloader Kilidi
- Açık
Telefon ıps lcd ekran kullanıyor. Geçen gün şunu farkettim whatsapp da karanlık mod açıkken etraftaki ışık miktarına göre karanlık tema daha koyu veya daha açık bir renk arasında gidip geliyor. Ekran kaydı aldım acaba benmi yanlış gördüm diye ekran kaydında çıkmadı fakat farklı telefon ile video çektiğim zaman bariz belli oluyor. Buna dikkatli baktığım da telegram gibi bazı mesajlaşma uygulamalarında da bunu gördüm. Mantıken karanlık mod açıkken WhatsApp'ın sürekli böyle yapması pil açısından zararlı olmaz mı sürekli renk paletini değiştiriyor çünkü etraftaki ışıgı yakalamak için sürekli ışı sensörünü kullanıyor. Bende karanlık modu devre dışı bırakarak bir gün denedim telefonu normal koşullar da değil tabikide günlük kullanımda Karanlık mod ve 60hz deyken telefon Öğlen 1 de şarjdan çıkartığım telefon gece 1 de %45-50 şarj arasında oluyor. 60hz ve açık tema açıkken yine öglen 1 gece 1 arasında şarj %60 da kalıyor o zaman neden pil ve performans sekmesinde karanlık modun +1 saat ekleneceği yazıyor.