Yardım Poco X3 NFC Animasyon Sorunu

alrzzkahrmn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali Rıza
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.5.3.0 Kararlı
Telefon Modeli
Poco X3 NFC
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar. Telefonum Poco X3 NFC. Sorunum ise şu pencere animasyon ölçüsü, geçiş animasyon ölçüsü ve animasyon süresi ölçüsü 0.5x'te. Bu şekildeyken bildirim çubuğunu indirdiğimde puslu olan arka plan titreyerek bulanıklaşıyor. Daha önce bu sorun yoktu. Ve normalde animasyon hızlanması gerekirken hâlâ yavaş animasyonlar. Ne yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
48
Merhabalar. Telefonum Poco X3 NFC. Sorunum ise şu pencere animasyon ölçüsü, geçiş animasyon ölçüsü ve animasyon süresi ölçüsü 0.5x'te. Bu şekildeyken bildirim çubuğunu indirdiğimde puslu olan arka plan titreyerek bulanıklaşıyor. Daha önce bu sorun yoktu. Ve normalde animasyon hızlanması gerekirken hâlâ yavaş animasyonlar. Ne yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Update sonrası başladı ise bu sorun format belki düzeltir hocam bu sorun sizde varken başkasında olmayabilir kronik bir sorun değil çözümlerde pek fazla bilinmiyor bu yüzden dolayı

Oyla:

alrzzkahrmn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali Rıza
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Update sonrası başladı ise bu sorun format belki düzeltir hocam bu sorun sizde varken başkasında olmayabilir kronik bir sorun değil çözümlerde pek fazla bilinmiyor bu yüzden dolayı
Teşekkürler ederim hocam deneyeyim düzelir inşallah

Oyla:

utkurei19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
25
Geliştirici seçeneklerinde animasyon bölümü var oradan değiştirebilirsiniz.

Oyla:

alrzzkahrmn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali Rıza
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geliştirici seçeneklerinde animasyon bölümü var oradan değiştirebilirsiniz.
Onu biliyorum. Dediğim şey şu 0.5x iken bildirim çubuğu inince rahatsız edecek şekilde kasarak bulanıklaşıyor. Ve 1x'te kullanmakta pek hoşuma gitmiyor.

Oyla:

Ademg23

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem GVRCN
Cihazım
Note 10 Pro
Meslek
Özel Güvenlik
Konular
29
ustam kullandığınız rom kaynaklı olabilir lütfen bl kilidinizi açıp eu rom kullanmayı deneyin ama temiz kurulum yapın

Oyla:
Üst Alt