Soru Poco X3 NFC (Android 12) için Kamera Uygulaması Önerisi

vomeroguz3010000

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
v.ö.o
Cihazım
x3
Konular
7
Merhaba arkadaşlar. Poco X3 kullanıyorum. OctaviOS kurdum. ROM'un versiyonu Android 12. ROM'un içinde gelen kamera uygulamasinda kamerami tam performans kullanamadığım için yeni bir uygulama arıyorum. GCam kurdum fakat çalışmadi. ANX Camera, Android 12'de çalışmıyor. Önerilerinizi öğrenmek için konuyu açtım. Şimdiden teşekkürler

turquoise.ht

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Necati
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
1
Merhaba arkadaşlar. Poco X3 kullanıyorum. OctaviOS kurdum. ROM'un versiyonu Android 12. ROM'un içinde gelen kamera uygulamasinda kamerami tam performans kullanamadığım için yeni bir uygulama arıyorum. GCam kurdum fakat çalışmadi. ANX Camera, Android 12'de çalışmıyor. Önerilerinizi öğrenmek için konuyu açtım. Şimdiden teşekkürler

yapılandırma dosyası:

gcam 8 de her şeyi yerli yerinde olan apk'ya rastlamadım varsa arkadaşlar yardımcı olursa memnun oluruz.

Oyla:

vomeroguz3010000

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
v.ö.o
Cihazım
x3
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

yapılandırma dosyası:

gcam 8 de her şeyi yerli yerinde olan apk'ya rastlamadım varsa arkadaşlar yardımcı olursa memnun oluruz.
Teşekkürler hocam. Bu soruyu sorduktan sonra GCam'in V7 sini indirdim. Ağır çekim çalışmıyor fakat performansı iyi. Bir de çözünürlük 16MP. Bir türlü arttiramadim. Sanırım ROM ile alakalı bir durum. Tekrardan teşekkür ederim

Oyla:

Recai74

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recai
Cihazım
Lg g3
Konular
34
Bu 12 romların nedense bir müddet sonra tümünü temizle sonlandır tuşu çalışmıyor yeniden baslat onca düzeliyor sonra yine aynı hata sebebini bilen varmı

Oyla:

turquoise.ht

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Necati
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
1
Teşekkürler hocam. Bu soruyu sorduktan sonra GCam'in V7 sini indirdim. Ağır çekim çalışmıyor fakat performansı iyi. Bir de çözünürlük 16MP. Bir türlü arttiramadim. Sanırım ROM ile alakalı bir durum. Tekrardan teşekkür ederim
Telegramda italyanca bir grup var POCO X3 NFC FOTOGRAFIA diye. Orada LMC R5 isimli apk ve dragon xml var. 8.2 gcam deneyebilirsin hocam

Oyla:

vomeroguz3010000

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
v.ö.o
Cihazım
x3
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telegramda italyanca bir grup var POCO X3 NFC FOTOGRAFIA diye. Orada LMC R5 isimli apk ve dragon xml var. 8.2 gcam deneyebilirsin hocam
Sagolun hocam. Su an GCam v7 kullanıyorum. İsimi goruyor ama 64MP olarak kamerayi kullanamamak sıkıyor. Zaten 16MP kullanarak renk doygunlugunu arttirmis olurum. Şimdi gidip bakacagim. Tekrardan teşekkür ederim.

Oyla:

towboatery

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
J7 Core
Konular
1
Konuyla ilgili bir güncelleme var mı?