Yardım Poco x3 konuşurken ses sorunu

BöcekBaşı

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Note 10 pro
Konular
30
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global tr
Telefon Modeli
Poco x3nfc
Bootloader Kilidi
Kapalı
Telefonu eşim kullaniyor sağ kulakta iken farklı sol kulakta iken farklı yerden ses geldiğini söylüyor ve sağ kulakta sesin kısık kaldigini söylüyor böyle bir durumla karşılaşan var mı acaba

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Böyle bir durum olacağını sanmıyorum hocam. Sağ kulağına koyduğunda ahize kulağından daha uzak/kapalı bir konumda olabilir. Siz denediniz mi?

Oyla:

BöcekBaşı

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Note 10 pro
Konular
30
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Böyle bir durum olacağını sanmıyorum hocam. Sağ kulağına koyduğunda ahize kulağından daha uzak/kapalı bir konumda olabilir. Siz denediniz mi?
Valla ben sorun göremedim anlayamadım her şeyi denedim aynı diyor hocam acaba bir ayar vs mi var diye düşündüm kendimden şüphe ettim benim xiaomi redmi mi 8 telefonumu alıyor bunda o sorun yok diyor

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Valla ben sorun göremedim anlayamadım her şeyi denedim aynı diyor hocam acaba bir ayar vs mi var diye düşündüm kendimden şüphe ettim benim xiaomi redmi mi 8 telefonumu alıyor bunda o sorun yok diyor
Acaba kulakların frekans farklılığından mı diyeceğim de Note 8'de de yaşamalıydı sorunu o zaman. Bir çözüm bulacabileceğinizi sanmıyorum çünkü sorunun ne olduğunu anlamak zor maalesef.

Oyla:

BöcekBaşı

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Note 10 pro
Konular
30
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Acaba kulakların frekans farklılığından mı diyeceğim de Note 8'de de yaşamalıydı sorunu o zaman. Bir çözüm bulacabileceğinizi sanmıyorum çünkü sorunun ne olduğunu anlamak zor maalesef.
Aynen eşimde nasıl anlatsam diyor tam anlatamıyor yaşayan var mı diye merak ettim de

Oyla:
Üst Alt