Çözüldü Poco x3 kilit açma bootloader

BöcekBaşı

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Note 10 pro
Konular
30
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global
Telefon Modeli
poco x3
Bootloader Kilidi
Kapalı
Bugün poco x3 aldım arkadaşlar oem kilidini açtım sonra miui kilit alanından pc den uygulamayı indirdim telefonu fastboot da açtım ve unlock ekranında tıkladım ve 168 saat uyarısı çıktı şimdi ben 7 gün sonra ne yapmalıyım acaba telefonda mı göreceğim kilit açıldığını yoksa tekrar uygulamaya gireceğim oradan unlock mu demem lazım?

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Size bildirim gelmeyecek. 168 saat uyarısını verdikten tam 168 saat sonrasında bir saatte (illa tam 168. saat olması gerekmiyor) fastboot modda yine cihazı bağlayıp Unlock işlemini yapacaksınız Eyüp Batuhan hocamın dediği gibi.

Bu süre boyunca cihazı yeniden başlatmayın, güvenlik uygulamasını kullanmayın, Mi Hesabından çıkış yapmayın, telefona format atmayın.

Oyla:

BöcekBaşı

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Note 10 pro
Konular
30
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Size bildirim gelmeyecek. 168 saat uyarısını verdikten tam 168 saat sonrasında bir saatte (illa tam 168. saat olması gerekmiyor) fastboot modda yine cihazı bağlayıp Unlock işlemini yapacaksınız Eyüp Batuhan hocamın dediği gibi.

Bu süre boyunca cihazı yeniden başlatmayın, güvenlik uygulamasını kullanmayın, Mi Hesabından çıkış yapmayın, telefona format atmayın.
168 saat telefonu hiç kapatmicaz mı hocam

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
168 saat telefonu hiç kapatmicaz mı hocam
Normal kullanacaksın hocam. 128 saat zaten 1 haftaya denk düşüyor. 1 hafta yeniden başlatma yapmayınca cihaz çökmez, endişe etmeyin. :) Ayrıca bu uyarım tamamen geçerli değil. Bazı kişilerde süre uzamasına neden olabilecek tek durum yeniden başlatma olduğu için uyarıyoruz yine de.

Oyla:

BöcekBaşı

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Note 10 pro
Konular
30
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Normal kullanacaksın hocam. 128 saat zaten 1 haftaya denk düşüyor. 1 hafta yeniden başlatma yapmayınca cihaz çökmez, endişe etmeyin. :) Ayrıca bu uyarım tamamen geçerli değil. Bazı kişilerde süre uzamasına neden olabilecek tek durum yeniden başlatma olduğu için uyarıyoruz yine de.
Başlattık bir kaç kez ama bakalım nolcak

Oyla:

Tunahan Fedkar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tunahan
Cihazım
Poco x3
Konular
1

Yeniden başlatmamızın zararı nedir?

Oyla:

bliesnd

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail Emre
Cihazım
Poco X3 NFC
Meslek
Atanmış Tıbbi Sekr
Konular
38
Bende poco X3 NFC aldım hesabı ekle dedim ve daha bilgisayardan herhangi bir işlem yapmadım direk 1 hafta bekleyim dedim.

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Yeniden başlatmamızın zararı nedir?
Zararı esasen yok ancak bazı hocalarımız diğer uyarılara uymasına rağmen tek fark yeniden başlatma olduğu için yine de süre sıkıntısı yaşadı. Ne olur ne olmaz yeniden başlatmayın diyorum ben de.

Oyla:

Tunahan Fedkar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tunahan
Cihazım
Poco x3
Konular
1
Zararı esasen yok ancak bazı hocalarımız diğer uyarılara uymasına rağmen tek fark yeniden başlatma olduğu için yine de süre sıkıntısı yaşadı. Ne olur ne olmaz yeniden başlatmayın diyorum ben de.
Sanırım dediğiniz doğru bende süre sıkıntısı yaşadım 25 güne takabül eden bir süre verdi

Oyla:
Üst Alt