- Adım
- Alkın Tolga
- Cihazım
- Poco X3 NFC
- Konular
- 2
Arkadaşlar merhaba, MIUI 12.0.7.0 Türkiye romu yüklü Poco X3 kullanıyorum. Daha önceden boot vs. konularına ilişkin herhangi bir sorun yaşamadım, henüz custom rom, custom recovery ve benzeri işlere de girişmemiştim. Fabrika ayarlarından nasıl çıktıysa o şekilde kullanıyorum. Biraz evvel Whatsapp'i açarken telefon ansızın kendisini yeniden başlattı ve sonsuz bir boot loop'a girdi. POCO logosu geliyor, bu esnada peş peşe iki kere titreşiyor, sonra ekran kararıyor ve aynı döngü kendini tekrar edip duruyor. İnternette boot loop konusuna ilişkin genel olarak tavsiye edilen metotlara baktım, Volume Up + Power Button ile POCO Recovery menüsünü açtım ancak o menüyü açtıktan sonra herhangi bir seçeneği seçmeme de izin vermiyor ve tekrar kendini boot ediyor, POCO logosu ve titreşim geliyor, ardından recovery menüsü açılıyor ve bir şey seçmeme izin vermeksizin tekrar aynı döngü sürüyor. Neticede telefon asla açılmıyor. Ne yapacağımı bilememiş durumdayım, telefona dair her şey stock olduğundan dolayı herhangi bir ek çözüm de gelmiyor aklıma. Yardımlarınızı bekliyorum.