Yardım Poco X3 Kendiliğinden Oluşan Boot Döngüsü

prowell

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alkın Tolga
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
2
Arkadaşlar merhaba, MIUI 12.0.7.0 Türkiye romu yüklü Poco X3 kullanıyorum. Daha önceden boot vs. konularına ilişkin herhangi bir sorun yaşamadım, henüz custom rom, custom recovery ve benzeri işlere de girişmemiştim. Fabrika ayarlarından nasıl çıktıysa o şekilde kullanıyorum. Biraz evvel Whatsapp'i açarken telefon ansızın kendisini yeniden başlattı ve sonsuz bir boot loop'a girdi. POCO logosu geliyor, bu esnada peş peşe iki kere titreşiyor, sonra ekran kararıyor ve aynı döngü kendini tekrar edip duruyor. İnternette boot loop konusuna ilişkin genel olarak tavsiye edilen metotlara baktım, Volume Up + Power Button ile POCO Recovery menüsünü açtım ancak o menüyü açtıktan sonra herhangi bir seçeneği seçmeme de izin vermiyor ve tekrar kendini boot ediyor, POCO logosu ve titreşim geliyor, ardından recovery menüsü açılıyor ve bir şey seçmeme izin vermeksizin tekrar aynı döngü sürüyor. Neticede telefon asla açılmıyor. Ne yapacağımı bilememiş durumdayım, telefona dair her şey stock olduğundan dolayı herhangi bir ek çözüm de gelmiyor aklıma. Yardımlarınızı bekliyorum.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
anlattığınıza göre bootloader kilidi kapalı. Kilit kapalı cihazın yazılımını kolay kolay bozamazsınız. bazı istisnalar dışında. Ve durup dururken bu şekilde olması donanımsal arızayı işaret eder.

Naberdostum06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Poco m3
Meslek
Doğalgaz
Konular
2
Yine bir vaka xiaomi de genel bir donanım problemi oluşuyor galiba yavaş yavaş geliyor fırtına

Üst Alt