Yardım Poco X3 Karna India (Hindistan) Modeli Hangi Romlar Atılabilir?

Quboy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ramazan
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Se
Konular
5
Arkadaşlar selamlar. Uzun araştırmalarım sonucunda F/P olduğuna inandığım Poco X3 Hindistan (Karna) modelini yarın alacağım.
Global ile arasında bariz batarya farkı olduğunu gördüm. (5160 vs 6000) Ayrıca NFC de kullanmadığım için fazlasıyla mantıklı geldi.
Şimdi sizlere sorun şu:
Ben bu Karna modeline ROM kurmak istediğimde Poco X3 Global modelindeki ROM'ları kurabilir miyim? Daha önce açılmış konuya baktım fakat kesin bir sonuca ulaşamadım.
Ayrıca Karna modeli için Batarya konusunda beni rahat ettirebilecek bir ROM öneriniz var mıdır?

fdman

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
10
karna ismiyle rom aramanızı tavsiye ederim.Bunun yanında surya romlarını karna telefonlara yükleyenlere ve kullananları forumda görmüştüm.NFC dışında bir sorun yok sanırsam.

Mermato

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi 10 T pro
Konular
5
Arkadaşlar selamlar. Uzun araştırmalarım sonucunda F/P olduğuna inandığım Poco X3 Hindistan (Karna) modelini yarın alacağım.
Global ile arasında bariz batarya farkı olduğunu gördüm. (5160 vs 6000) Ayrıca NFC de kullanmadığım için fazlasıyla mantıklı geldi.
Şimdi sizlere sorun şu:
Ben bu Karna modeline ROM kurmak istediğimde Poco X3 Global modelindeki ROM'ları kurabilir miyim? Daha önce açılmış konuya baktım fakat kesin bir sonuca ulaşamadım.
Ayrıca Karna modeli için Batarya konusunda beni rahat ettirebilecek bir ROM öneriniz var mıdır?
bu link yardımcı olacaktır sorunuza
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi sizlere sorun şu:
Rom konusunda bilgilendirme yapayim.
Poco X3 Nfc kod adi : Surya
Poco X3 İndia kod adi : Karna

Hint modeli, hindistana ozel uretilmistir.
Ve Standart Nfc modeline ait romlari kuramazsiniz.
Buna da cokda gerek yok zaten india rom gayet stabil bir romdur.
Ayrica 6000Mah batarya vardir.
Nfc ile isiniz yoksa, bu model daha mantikli bile denilebilir batarya performansi sayesinde.

Quboy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ramazan
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Se
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar teşekkürler. Hindistan ROM kurmayı düşünüyorum mutlaka deneyeceğim.
Peki son olarak sizce Karna modeli alınır mı? Bildiğiniz donanımsal veya yazılımsal kronik sorunları var mı? Bu yazıyı okuyup fikir sahibi olacaklar için de çok güzel olur.

Muhammet Yusuf

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mami
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
0
Arkadaşlar teşekkürler. Hindistan ROM kurmayı düşünüyorum mutlaka deneyeceğim.
Peki son olarak sizce Karna modeli alınır mı? Bildiğiniz donanımsal veya yazılımsal kronik sorunları var mı? Bu yazıyı okuyup fikir sahibi olacaklar için de çok güzel olur.
Merhaba ürünü aldınız mı herhangi bir sorun yaşadınız mı

Üst Alt