- Adım
- Kutay
- Cihazım
- POCO x3
- Konular
- 10
Sipariş vermeyi düşünüyorum fakat kendi koruma camının üzerine yapıştırmayı düşünüyorum. Şu ekrandaki parmak izi lekeleri ve tozlarından usandım. Bu yüzden renk kaybının benim için pek bir önemi kalmıyor. Fakat Emin olamıyorum. İnternette çok az satıcı var poco x3 için mat koruyucu satan. Ve hiçbiri güvenilir gelmedi. Linklerini koyuyorum. Aranızda hiç kendi camının üzerine başka bir mat koruyucu taktıran oldu mu? Telefoncuya sorduğumda "nano mat koruyucu" diye bir şeyden bahsetti. Bu koruyucunun cam olması şart değil dediğim gibi mat olup parmak izi ve tozu bırakmaması esası.
Evet. Herhangi bir fikir, sunuş veya cevaba açığım. Dilediğinizi yazabilirsiniz. Şimdiden teşekkür ediyorum
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
---> Bunda ölçüler girilmemiş fakat cam ve parmak izi yapmaz diyor. (Cam olup parmak izi bırakmayanını da ilk defa duyuyorum),
---> Buradaki görselle ürün başlığının alakası yok ve sözde 69 TL'den 29 TL'ye düşmüşmüşte mışmış.
---> Bu da nano imiş ve yine parmak izi bırakmıyormuşta muşmuş.
---> Bu da "Oleofobik Kaplama" diye bir şeyden bahsetmiş. Aynı şekilde parmak izi ve bilmemne gerisini biliyorsunuz.
---> Burada da başlık biraz doğru yani mat ve nano (Telefoncunun dediği gibi) fakat kamera koruması yazıyor. Düzgün başlık değil, bu da güvenimi sarsıyor. Evet. Herhangi bir fikir, sunuş veya cevaba açığım. Dilediğinizi yazabilirsiniz. Şimdiden teşekkür ediyorum