Yardım Poco X3 için Ekran Koruyucu Önerisi

daimon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Doğukan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
1
Herkese selam. Cihazı yeni aldım daha 1 hafta oldu. Ekran koruyucu konusunda hangisini tercih etmem gerekiyor hiç anlayamadım. Mat, parlak, seramik vs. birçok seçenek var. Siz hangisini aldınız, avantajları ve dezavantajları neler ? Kamerayı kapatıyor mu ? Temperli cam mı yoksa cihazın üstünde gelen gibi jelatin mi ? Paylaşırken link de verebilirseniz memnun olurum.

prowell

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alkın Tolga
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
2
Herkese selam. Cihazı yeni aldım daha 1 hafta oldu. Ekran koruyucu konusunda hangisini tercih etmem gerekiyor hiç anlayamadım. Mat, parlak, seramik vs. birçok seçenek var. Siz hangisini aldınız, avantajları ve dezavantajları neler ? Kamerayı kapatıyor mu ? Temperli cam mı yoksa cihazın üstünde gelen gibi jelatin mi ? Paylaşırken link de verebilirseniz memnun olurum.
+1. Ben de bir süredir telefon için ekran koruyucu bakıyorum çünkü telefona takılı şekilde gelen koruyucuyu pek beğenmedim açıkçası. Fakat piyasada çok fazla seçenek var, hangisini tercih etmek gerekir ben de bilemiyorum. Tavsiyelere açığım :)

LejyonerisT

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kutay
Cihazım
POCO x3
Konular
10
Ben uzun uğraşlar sonucu bulabildiğim Mat-Seramik-Tamperli koruyucu kullanıyorum. Gayet memnunum.

+'lar;
Yağlanma - parmak izi sorunu - yansıma sorunları ortadan kalktı.
Yeterince kalındır.

-'ler;
Ekran çok hafif puslu gözüküyor. Özellikle açık temada fazla hissediliyor.
Siyah çerçevesi var, bu yüzden ekranı az da olsa kapatabiliyor. Ama beni hiç rahatsız etmiyor.

Koyu tema kullanıyorsanız ve parmak izine en az benimki kadar sinir oluyorsanız tavsiyem mat ekrandan yana olacaktır. Linkler aşağıdadır;

---> Deri kılıf + Mat ekran

----> Tank Kılıf + Mat ekran

---> Sadece Mat ekran

MIUI 10

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsim
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
0
Ben uzun uğraşlar sonucu bulabildiğim Mat-Seramik-Tamperli koruyucu kullanıyorum. Gayet memnunum.

+'lar;
Yağlanma - parmak izi sorunu - yansıma sorunları ortadan kalktı.
Yeterince kalındır.

-'ler;
Ekran çok hafif puslu gözüküyor. Özellikle açık temada fazla hissediliyor.
Siyah çerçevesi var, bu yüzden ekranı az da olsa kapatabiliyor. Ama beni hiç rahatsız etmiyor.

Koyu tema kullanıyorsanız ve parmak izine en az benimki kadar sinir oluyorsanız tavsiyem mat ekrandan yana olacaktır. Linkler aşağıdadır;

---> Deri kılıf + Mat ekran

----> Tank Kılıf + Mat ekran

---> Sadece Mat ekran
Mat ekranın kamera deliği var mı yoksa deliksiz mi? Bir de tam kapatıyor mu ekranı?

Boromir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
5
Kamera deliği olmayan ekran koruyucu kullanan varsa, kamera kalitesine etki ediyor mu?

Üst Alt