Yardım Poco X3 GT MIUI 13 optimizasyon sorunu

Gedrof

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 12.5.4
Telefon Modeli
POCO X3 NFC
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba POCO X3 GT almayı düşünüyorum fakat MIUI 13 guncellemesi ile gelen optimizasyon sorunları varmış bildiğim kadarıyla X3 GT MIUI 12.5 yüklü geliyor telefonu satın aldıktan sonra internete bağlanmadan kurulumunu yapsam 12.5 ile kullanabilir miyim? yoksa wifi bağlandığım zaman otomatik olarak MIUI 13 guncellemesi yapar mı? Yada X3 GT yüklü geldiği MIUI 12.5 sürümünde optimizasyon sorunu varmı? aydınlatırsanız memnun olurum. Forumda yeniyim yanlışım varsa kusura bakmayın.

Son düzenleme:

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
94
MIUI 13 abartılıyor 1,2 bug dışında birşey göremedim ben poco x3 proda birşey yoktu işte bu insanların abartmasi yok guncelledim anakart bozuldu yok yani
Sorunuza gelecek olursak otomatik siz istemedikce guncellemez zaten MIUI 13 ile pek gelen birşey yok hot Fox geldiği zaman yuklersiniz

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:

Gedrof

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
MIUI 13 abartılıyor 1,2 bug dışında birşey göremedim ben poco x3 proda birşey yoktu işte bu insanların abartmasi yok guncelledim anakart bozuldu yok yani
Sorunuza gelecek olursak otomatik siz istemedikce guncellemez zaten MIUI 13 ile pek gelen birşey yok hot Fox geldiği zaman yuklersiniz
Anladım hocam almayı düşünüyorum da çok kafama takılmıştı bu telefonu aldığımda wifi bağlanmadan güncellemesi yapıp daha sonr uygulamaları guncelleyip kullanacağım teşekkürler

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:

emiramarick

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Poco x3 gt
Konular
31
Merhaba POCO X3 GT almayı düşünüyorum fakat MIUI 13 guncellemesi ile gelen optimizasyon sorunları varmış bildiğim kadarıyla X3 GT MIUI 12.5 yüklü geliyor telefonu satın aldıktan sonra internete bağlanmadan kurulumunu yapsam 12.5 ile kullanabilir miyim? yoksa wifi bağlandığım zaman otomatik olarak MIUI 13 guncellemesi yapar mı? Yada X3 GT yüklü geldiği MIUI 12.5 sürümünde optimizasyon sorunu varmı? aydınlatırsanız memnun olurum. Forumda yeniyim yanlışım varsa kusura bakmayın.
Hocam eğer 13 u yuklediyseniz size neler oldu ben yükledim batarya performansı aşırı kötü sizinki nasıl 6 saat Max alıyorum ekran süresi

Oyla:
Üst Alt