Poco x3 düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MONAR

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Poco F6 pro
Meslek
Ticaret
Konular
27
Merhaba arkadaşlar . Yurt ici ve garantili Poco x3 nfs almayı düsünuyorum sizce yazilimsal olarak bir sorun yasarmiyim. Çünkü ben mi note 10 lote aldim , redmi note 9 pro aldim şu 6 ay icinde ikisindede yazilimsal problemler karsilastim. En ufak takilma ve kasmalarda mide bulandiriyor. Hepsindede sorun ayniydi. Arayuz icinde takilma ve aksirmalar.. simdide poco x3 nfs ye taktim kafayi. Sizce nasil ? Lutfen yardim

Omersahan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer
Cihazım
Poc9 x3
Konular
0
Merhaba arkadaşlar . Yurt ici ve garantili Poco x3 nfs almayı düsünuyorum sizce yazilimsal olarak bir sorun yasarmiyim. Çünkü ben mi note 10 lote aldim , redmi note 9 pro aldim şu 6 ay icinde ikisindede yazilimsal problemler karsilastim. En ufak takilma ve kasmalarda mide bulandiriyor. Hepsindede sorun ayniydi. Arayuz icinde takilma ve aksirmalar.. simdide poco x3 nfs ye taktim kafayi. Sizce nasil ? Lutfen yardim
Kardeşim ben yurtdışı kullanıyorum. 2 hafta oldu. Ben bı sıkıntısını görmedim yazılımsal olarak. 60 Hz de yaklaşık 7 8 saat pubg oynama süresi veriyor. Onu da 1 saat oynuyorum 12-15 arası şarjı gittiği için böyle diyorum o kadar oynamadım uzun süreli. Hızı felan gayet iyi. Sesi de güzel. Kamera normal

MONAR

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Poco F6 pro
Meslek
Ticaret
Konular
27
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim ben yurtdışı kullanıyorum. 2 hafta oldu. Ben bı sıkıntısını görmedim yazılımsal olarak. 60 Hz de yaklaşık 7 8 saat pubg oynama süresi veriyor. Onu da 1 saat oynuyorum 12-15 arası şarjı gittiği için böyle diyorum o kadar oynamadım uzun süreli. Hızı felan gayet iyi. Sesi de güzel. Kamera normal
120 hz. Nasil kullanimi arayuzu ve pil tuketimi ?

Omersahan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer
Cihazım
Poc9 x3
Konular
0

MONAR

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Poco F6 pro
Meslek
Ticaret
Konular
27
Ben pek fark göremedim açıkçası. Ama biraz daha pil tüketiyor. Pubg yi örnek göstermenin sebebi işlemci ve grafik kartını yormasindan dolayı. Misal 60 Hz de 7 saatse 120 Hz de 6 saat götürür hocam
Saolasin verdigin bilgiler icin .

Omersahan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer
Cihazım
Poc9 x3
Konular
0
120 hz. Nasil kullanimi arayuzu ve pil tuketimi ?
Mesela bu fotoda suanki pil durumum ve %23 pil var hala. 2.5 saat pubg. 1.5 saat YouTube var 30 dakka WhatsApp görüntülü konusma. Instagram vs derken bu kadar kalmış. Ama bu dediklerim hep 60 Hz ekran suresi

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-12-06-23-25-18-552_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-12-06-23-25-18-552_com.miui.securitycenter.jpg
    249,1 KB · Görüntüleme: 3

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
Hocam en ufak takılma ve kasmada takıntılıysanız bu cihazı bl kilidi açık olmadan kullanmanız çok zor. Cihaz 120hz ekrana sahip, sizin tercihiniz tabi ama 120hz de kullanacağınızı varsayıyorum. MIUI yazılımı siz 120hz seçseniz bile kendi kafasına göre otomatik Hz ayarlıyor. Atıyorum son uygulamalar menüsünü açıyorsunuz 90hz , YouTube giriyorsunuz 60hz gibi. Bu otomatik düşüşler ister istemez göz 120hz ye alıştığı için kasma yapıyormuş gibi oluyor (aslında kasma falan yok) Yani takıntılı biriyseniz bu problem sizin için sorun olacaktır. Ha tabi ki çözümü mevcut fakat bl kilidi açık olması gerekiyor. Ama genel olarak cihazı tavsiye ederim

MONAR

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Poco F6 pro
Meslek
Ticaret
Konular
27
Hocam en ufak takılma ve kasmada takıntılıysanız bu cihazı bl kilidi açık olmadan kullanmanız çok zor. Cihaz 120hz ekrana sahip, sizin tercihiniz tabi ama 120hz de kullanacağınızı varsayıyorum. MIUI yazılımı siz 120hz seçseniz bile kendi kafasına göre otomatik Hz ayarlıyor. Atıyorum son uygulamalar menüsünü açıyorsunuz 90hz , YouTube giriyorsunuz 60hz gibi. Bu otomatik düşüşler ister istemez göz 120hz ye alıştığı için kasma yapıyormuş gibi oluyor (aslında kasma falan yok) Yani takıntılı biriyseniz bu problem sizin için sorun olacaktır. Ha tabi ki çözümü mevcut fakat bl kilidi açık olması gerekiyor. Ama genel olarak cihazı tavsiye ederim
Hocam sorma o arayuzdeki en ufak takilmalar beni hasta ediyor. Tel degistiyorum bu yuzden tabi baska sıkıntilarda oluyor pil tuketimi gibi. Bu yuzden poco yu sectim fiyat olarakta oyle. Bide samsung s20 fe var

illgTR8

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlkerysnbkn
Cihazım
Redmi note 8 pr
Meslek
Ögrenci
Konular
14
Hocam redmi serisinden daha iyidir diye düşünüyorum poco serisini ayrıca snapdragon 732g nin yoğun kullanımda rahat başa çıkacağını düşünüyorum yazılımsal olarak net bir şey diyemeyiz birazda şansa bakar bence alın

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
158
Günaydın.

Yorum konuları varken ayrı konu açmayalım lütfen.
Aynı konu altından devam edelim ki istikrarlı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt