Yardım Poco x3 donmaya başladı

Yusuftok516

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
S23, Mi 9 SE
Konular
40
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.1
Telefon Modeli
Poco x3
Bootloader Kilidi
Kapalı
Poco x3 bootloader kilidi kapalı telefon çok donmaya başladı instagramda bile donuyor global miui 12.1 rom ile ilgili bir sorun olabilir mi sorun rom ile ilgiliyse hangi romu önerirsiniz?

EfeReis06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi S2
Konular
9

Telefonda denilen sorunlarmı varmı kasma ..ısınma ..sararma ..kamera videolarda titreme sorunu vs bi sorun yaşadıysan söylermisin bende almayı düşünüyorumda

Oyla:

lckdora

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
s e r
Cihazım
Mi11 Lite 5G NE
Meslek
İşsiz
Konular
26
Bende kullanıyorum 12.0.1.0 yüklü. Bu güncellemeyi yaptığıma pişman oldum.. ara sıra dokunmatik sorunu oluyor. Kapatıp açınca düzeliyor ama sonra yine kafayı yiyor.

Oyla:

EfeReis06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi S2
Konular
9
Bende kullanıyorum 12.0.1.0 yüklü. Bu güncellemeyi yaptığıma pişman oldum.. ara sıra dokunmatik sorunu oluyor. Kapatıp açınca düzeliyor ama sonra yine kafayı yiyor.
Tam bu telefonu alacaktım yine kafam karıştı ya

Oyla:

Boromir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
5
10 yildir android kullaniyorum donemi icinde degerlendirdigimde yazilim optimizasyonu en en kotu telefon. Her guncellemede daha rezil ediliyor. Daha once defalarca yazdim yine yazmis olduk. Evde daha eski redmi ,xiaomilerde var cok daha stabil. Aosp romla telefonun kaderi degisiyor.

Oyla:

EfeReis06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi S2
Konular
9
10 yildir android kullaniyorum donemi icinde degerlendirdigimde yazilim optimizasyonu en en kotu telefon. Her guncellemede daha rezil ediliyor. Daha once defalarca yazdim yine yazmis olduk. Evde daha eski redmi ,xiaomilerde var cok daha stabil. Aosp romla telefonun kaderi degisiyor.
hocam herkes farklı bir şey söylüyor kafam çok karıştı sence ne alayım oyun oynamıyorum kasmasın şarjı çok gitsin yeter

Oyla:

Boromir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
5
hocam herkes farklı bir şey söylüyor kafam çok karıştı sence ne alayım oyun oynamıyorum kasmasın şarjı çok gitsin yeter
Butceniz ne bilmiyorum ama yurt disi alacaksaniz imei yonunden cok fazla secenek kalmadi. Agustos gibi gelecek miui 12.5 la belki duzelir diye umit ediyorum.

Oyla:

MrleGenD

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferdi
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
6
Kardeşim bende poco x3 kullanıyorum a bende bu sorunların hiç biri yok tam tersine bende sorunlar andoird 11 le geldi ozaman MIUI 12.0.8 Türkiye romu vardı ben onu global roma gecirdim 12.0.1 romuna ama böyle sorunlar değil daha hafif sorunlar vardı bende şuan onlarda yok kazmalar donmalar yok ekran sararmasi zaten yok o birazda senin kullanimina kalmış sabah akşam parlaklığı sona dayarsan hafizani fullersen ramini sömüren uygulamalar kullanırsan illaki telefon kasarda donarda ekranida sararır o yüzden senin kullanimın önemli burda ama hangi romu kurarsan kur her rom kurduğunda yada her büyük güncellemesi temiz kurulum yap yani telefonu her büyük güncellemesi sonra ya hard reset yap yada fabrika ayarlarına çevir ki diğer sürümün yazılımıyla yeni sürümün yazılımı çalışıp telefonunu yormasin

Oyla:

EfeReis06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi S2
Konular
9
Kardeşim bende poco x3 kullanıyorum a bende bu sorunların hiç biri yok tam tersine bende sorunlar andoird 11 le geldi ozaman MIUI 12.0.8 Türkiye romu vardı ben onu global roma gecirdim 12.0.1 romuna ama böyle sorunlar değil daha hafif sorunlar vardı bende şuan onlarda yok kazmalar donmalar yok ekran sararmasi zaten yok o birazda senin kullanimina kalmış sabah akşam parlaklığı sona dayarsan hafizani fullersen ramini sömüren uygulamalar kullanırsan illaki telefon kasarda donarda ekranida sararır o yüzden senin kullanimın önemli burda ama hangi romu kurarsan kur her rom kurduğunda yada her büyük güncellemesi temiz kurulum yap yani telefonu her büyük güncellemesi sonra ya hard reset yap yada fabrika ayarlarına çevir ki diğer sürümün yazılımıyla yeni sürümün yazılımı çalışıp telefonunu yormasin
Teşekkür ederim ben oyun oynamıyorum sadece sosyal medya kullanıyorum arada film izliyorum yani arayüzde takılmasın şarjı çok gitsin yeter benim için. Sizdeki nfc mi pro mu

Oyla:
Üst Alt