Yardım poco x3 brick

Meminn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
Poco x3 NFC
Konular
18
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
yok
Telefon Modeli
poco x3 nfc
Bootloader Kilidi
Açık
x3 telefonum brick oldu arrow romdan 3 wipe yapıp romu kurup baslattım wıfı calısmadıgı ıcın mi hesaba giremedim en son temiz kurulum yapayım dedım yaparken baglantı gitti 2 sefer daha dednedim mi flash tool oluyor görünüyor saniye 1000 oldu ama olmadı yine terp yüklenmiyo sistem yok fastboot moda alınıyor fakat orange fox veya twrp yuklenemiyor acil yardımızı bekliyorum

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Driver sorunu vardır. Öncelikle Sürücü imza zorlamayı kapatıp Aygıt yöneticisinde Soru işareti şeklinde android driver varsa kurun. Daha sonra yine hata alırsanız. Flash_all.bat dosyasını minimal adb ye sürükleyip enter'a basın verdiği hatayı ekran görüntüsü olarak buraya atın..

Oyla:

Meminn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
Poco x3 NFC
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Driver sorunu vardır. Öncelikle Sürücü imza zorlamayı kapatıp Aygıt yöneticisinde Soru işareti şeklinde android driver varsa kurun. Daha sonra yine hata alırsanız. Flash_all.bat dosyasını minimal adb ye sürükleyip enter'a basın verdiği hatayı ekran görüntüsü olarak buraya atın..
flash all var onu sürükleyip enter dediğimde hatalı bişey yazmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pc telefonu görüyor onda sıkıntı yok rom kurulumu bitmiyor sdece olmuyor yani bootloeder acık ama usb hata ayıklama acık değil ondan olabilir mi bi ara yine basıma gelmisti ama twrp yüklenmıstı onda oyle rom kurdum düzeldi hata ayıklama acıkken yaptıgımda sıkıntı olmamıstı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

driverleri tekrar kurup yükleme baslattım bu seferde saniye 280 de data transfer failed hatası verdi

Son düzenleme:
Oyla:

Meminn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
Poco x3 NFC
Konular