Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yardımpoco x3 android 11den android 10a twrp ile nasil gecilir?
hocam herkese selamun aleykum.simdi poco x3 android 11 le tam bir çöp oldu.ben yine eski versiyon olan android 10 miui 12.0.1 e gecmek istiyorum.simdi twrp ile bunu nasil yaparim? romu filan herseyi indirdim.ama bi turlu bulamadim forumda nasil yapilacagini.twrp bu modellerde farkliymis.yani format data filan yapmam lazimmi? lutfen geri donuslerinizi bekliyorum.saygilar
Anti-rollback engeli yoksa (sürüm düşürme engeli) A10 sürümündeki stok romun recovery dosyasını indirin. TWRP üstünden full wipe yapın (tüm verileriniz silinecektir) ve romu kurun. Ardından format data yapın. Rootlamak isterseniz Magisk dosyasını flaşlayın ve reboot system yapın.
Yeni sürüm TWRPler eski sürümleri de destekler. TWRP değişmenize gerek yok.
full wipe derken hocam hangilerini tam olarak?birde romu kurduktan sonrami magisk kurmam lazim? bazilari romu kurduktan sonra magisk atin oyle olmazsa eger telefon acilmaz
Anti-rollback engeli yoksa (sürüm düşürme engeli) A10 sürümündeki stok romun recovery dosyasını indirin. TWRP üstünden full wipe yapın (tüm verileriniz silinecektir) ve romu kurun. Ardından format data yapın. Rootlamak isterseniz Magisk dosyasını flaşlayın ve reboot system yapın.
Yeni sürüm TWRPler eski sürümleri de destekler. TWRP değişmenize gerek yok.
kardesim su anti rollback olayina nerden bakabilirim ben telefonda? eskiden mi 8 telefonuma twrp ile saysiz hesapsiz rom yuklemistim.simdi 7aydir filan twrp isine girmiyorum.bide bu telefonlarda farkliymis olay.bi seyi ters yaparim acilmaz etmez ugrasmak istemiyorum.o yuzden bu kadar soru sordum.