Yardım Poco X3 aldım hata mı yaptım ?

Khalores

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kıvanç
Cihazım
Galaxy S7
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
2
Arkadaşlar iyi günler. Şuan Samsung Galaxy S7 telefon kullanıyorum. Kendime Poco X3 NFC telefon sipariş ettim. Bugün yarın elime ulaşır ama hata mı ettim bilmiyorum. Öyle çok büyük oyunlar oynamıyorum PUBG, COD gibi genelde ufak çaplı zaman geçirmelik oyunlar oynuyorum. Youtube, Twitch, Netflix ve sosyal medyada takılıyorum. Şimdi böyle bir kullanımı olan benim için bir hata mı bu telefon. Çok sevenlerde olmuş çok gömenler de olmuş yani acayip karışık duygular içerisindeyim. Bu forumu da telefonu aldıktan sonra keşfettim. Burada herkes bir rom atıyor bu romlar ne oluyor niye atılıyor bilgim yok beni bilgileriniz ile aydınlatır mısınız ? Teşekkürler şimdiden.

Nobita Nobi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doraemon
Cihazım
POCO X3
Konular
16
Şimdi hocam bu rom atma işleri ya meraktan yada mecburi şekilde oluyor siz telefonunuzu yurt içi garantili aldı iseniz rom vs imei tamiri gibi şeylerle uğraşmıyacaksınız ama eğer yurt dışı bir cihaz olsaydı bu işlere kalkışmak zorunda kalacaktınız telefon gayet iyi bir özelliklere sahip çoğu işinizi fazlas ile görecektir.
Arkadaşlar iyi günler. Şuan Samsung Galaxy S7 telefon kullanıyorum. Kendime Poco X3 NFC telefon sipariş ettim. Bugün yarın elime ulaşır ama hata mı ettim bilmiyorum. Öyle çok büyük oyunlar oynamıyorum PUBG, COD gibi genelde ufak çaplı zaman geçirmelik oyunlar oynuyorum. Youtube, Twitch, Netflix ve sosyal medyada takılıyorum. Şimdi böyle bir kullanımı olan benim için bir hata mı bu telefon. Çok sevenlerde olmuş çok gömenler de olmuş yani acayip karışık duygular içerisindeyim. Bu forumu da telefonu aldıktan sonra keşfettim. Burada herkes bir rom atıyor bu romlar ne oluyor niye atılıyor bilgim yok beni bilgileriniz ile aydınlatır mısınız ? Teşekkürler şimdiden.

ultraasln5098

KRAL olmak, Taç giymek demek değildir. ✔ 2.2.1936
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mrtbhdr
Cihazım
note 9/8 pro
Konular
8
Telefonu özelleştirerek kullanmak isteyenler cihazlarının bootloader kilitlerini açar ve root erişimi vererek custom rom, kernel,modül gibi ek şeyler kurarlar. Ancak siz zaten cihazınızı garantili almış iseniz bu işlerle uğraşmanızı gerektirecek birşey olmayacaktır çünkü zaten garantili diye bir o kadar daha ödüyorsunuz cihaza. Garanti bittikten sonra arzu ederseniz yani cihazınızı özelleştirmek ister iseniz yapacağınız şeyler. Bu arada Poco X3 NFC de çok güzel bir cihaz hayırlı olsun, memnun kalırsınız diye düşünmekteyim.

Khalores

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kıvanç
Cihazım
Galaxy S7
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ediyorum yorumlarınız için. Telefonun şarj süreleri ile ilgili bazı kullanıcıların sıkıntıları olmuş. Bunlarda acaba yurt dışı ürünler olduğu için olabilir mi yoksa telefonda az da olsa böyle sıkıntı var mı ?

ultraasln5098

KRAL olmak, Taç giymek demek değildir. ✔ 2.2.1936
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mrtbhdr
Cihazım
note 9/8 pro
Konular
8
Teşekkür ediyorum yorumlarınız için. Telefonun şarj süreleri ile ilgili bazı kullanıcıların sıkıntıları olmuş. Bunlarda acaba yurt dışı ürünler olduğu için olabilir mi yoksa telefonda az da olsa böyle sıkıntı var mı ?

Kullanıma göre değişken süreler, yada yurtdışı cihazlarda uygulanan repair işlemlerinin yanlış yapılması sonucu cihazın sürekli şebekeye bağlanma isteğinden doğan güç tüketimi gibi çeşitli sebeplerden yaşanılan durumlar olabiliyor.

sahin5289

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Şahin
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
6
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bence hiç düşünmeden alabilirsin poco x3 nfc alana kadar hep Samsung cihazları kullandım yaklaşık 10 yıldır keşke zamanında xiaomi ye gecseymisim son cihazım Galaxy a50 idi

Meminn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
Poco x3 NFC
Konular
18
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bence hiç düşünmeden alabilirsin poco x3 nfc alana kadar hep Samsung cihazları kullandım yaklaşık 10 yıldır keşke zamanında xiaomi ye gecseymisim son cihazım Galaxy a50 idi
Pil performansı çok iyi hangi rom ve Kernel yüklü acaba benimle de paylaşır mısınız?

Khalores

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kıvanç
Cihazım
Galaxy S7
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonu ilk aldığımda telefonu açmadan %100 şarj mı etmeliyim. Yoksa açıp şarjını bitirene kadar kullanıp sonra %100 e kadar beklemeliyim. Bundan 5 sene önce telefon aldığım için baya bir yabancı kaldım. eskiden yok 8 saat şarjda bırakacaksın falan vardı onlar hala geçerli mi ? :D

sahin5289

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Şahin
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
6
Pil performansı çok iyi hangi rom ve Kernel yüklü acaba benimle de paylaşır mısınız?
Global 12.0.6 tr garantili cihaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefonu ilk aldığımda telefonu açmadan %100 şarj mı etmeliyim. Yoksa açıp şarjını bitirene kadar kullanıp sonra %100 e kadar beklemeliyim. Bundan 5 sene önce telefon aldığım için baya bir yabancı kaldım. eskiden yok 8 saat şarjda bırakacaksın falan vardı onlar hala geçerli mi ? :D
İstediğin gibi yapabilirsin yeni cihazlarda böyle bi problem yok

Üst Alt