Yardım Poco x2 telefona hangi romu yüklemeliyim?

Sagic

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Salih
Cihazım
Poco X2
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Kararlı 11.0.7
Telefon Modeli
Poco X2/ redmi k30
Bootloader Kilidi
Açık
Öncelikle herkese merhaba, telefonuma imei atıldığı için normal bir şekilde güncelleyemiyorum ve rom ile güncellemek istiyorum.Ama aklıma birkaç soru takıldı.
Öncelikle telefon ayarlarda poco x2 olarak görünüyor ancak twrpyi açtığımda resmi k30 olarak görünüyor ve eu romun sitesine baktığımda mıuı 12 nin poco x2 için romu yok ama k30 için var, telefona k30 romunu yüklersem bir sıkıntı olur mu?
İkinci olarak ayarlarda güncellenebilecek son sürümün 12.0.2.0 olarak görünüyor ama eu rom da 12.5.2.0 sürümü var bu sürümü yaparsam bir sıkıntı olur mu?
Son olarak sitede k30 için tabloda android 11 yazıyor ancak benim telefonum android 10 bu bir sıkıntı oluşturur mu?
Ayrıca imei veya veriler telefondan silinir mi? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.(Bir de yanlış yapmamak adına romun linkini gönderebilirseniz sevinirim.)

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Sagic, Güncelleme ile veriler silinmez ama rom yükleme ile veriler silinir,imeiler silinmez.

Eu rom sitesi yerine cihaz ana bölümünü inceleyin ve yükleyeceğiniz rom konusuna yazın/sorun lütfen...

Bu konulara hakim değilseniz bu iki bölümü bol bol inceleyin...

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Cihazınız global bir cihaz değil o yüzden global romu yok. Twrp de k 30 gözükmesi normal. Bu cihazı Türkçe kullanabilmek için sadece twrp den custom rom kurulur. Şuan eu rom yüklü galiba. onun sitesinden güncellemeyi indirip twrp den kurmanız gerekir. IMEI silinmez, cihaz sıfırlanmaz..

Oyla:

Sagic

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Salih
Cihazım
Poco X2
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazınız global bir cihaz değil o yüzden global romu yok. Twrp de k 30 gözükmesi normal. Bu cihazı Türkçe kullanabilmek için sadece twrp den custom rom kurulur. Şuan eu rom yüklü galiba. onun sitesinden güncellemeyi indirip twrp den kurmanız gerekir. IMEI silinmez, cihaz sıfırlanmaz..
Ayarlarda global rom görünüyor ama. Ve sıfırlamayı denediğimde hata verdi ve imei silindi.

Oyla:
Üst Alt