Yardım Poco m3 yardım

Fruk19078

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Faruk
Cihazım
Poco m3
Konular
1
Arkadaşlar poco m3 yurtdışı kayırtlı yeni aldım gelir gelmez güncelleme yaptım, telefon yeniden başlatınca fastboot menüde kaldı, bi kaç telefoncuya gösterdim olmadı yardımcı olabilecek varsa lütfen yardım edin

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
8
Bootloader kilidi açık mı?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
8
Bilgi kirliliği yapmış. Kilit açık olsaydı forumda rehberler mevcuttu kendiniz hallederdiniz. Kilit kapalı ise arka kapağını açmanız ve destek almanız gerekiyor..

Fruk19078

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Faruk
Cihazım
Poco m3
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgi kirliliği yapmış. Kilit açık olsaydı forumda rehberler mevcuttu kendiniz hallederdiniz. Kilit kapalı ise arka kapağını açmanız ve destek almanız gerekiyor..
Arka kapağını açarak kendim bootloader kilidini açabileceğim bir video var mı ya da rehber

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
8
O Cihazı normal şebekeli açık hale getirmeden bootloader kilidini açamazsınız şunda. Arka kapak açılıp bootloader açılacağı kısmı bilgi kirliliği zaten. O cihazı şuanda kendi imkanlarınızla açamazsınız siz. Biz açılır şebekeli hale getiririz. Siz sonra bootloader kilidinizi açar, bundan sonra güncellemeden sonra recovery de kalırsa kendi imkanlarınızla bilgisayardan işlem yapar cihazınızı açarsınız. Ücretli Onarımlar bu linkten destek alabilirsiniz. Bu cihazlarda kilidi sadece başvuru ile açabilirsiniz..

Fruk19078

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Faruk
Cihazım
Poco m3
Konular
1
O Cihazı normal şebekeli açık hale getirmeden bootloader kilidini açamazsınız şunda. Arka kapak açılıp bootloader açılacağı kısmı bilgi kirliliği zaten. O cihazı şuanda kendi imkanlarınızla açamazsınız siz. Biz açılır şebekeli hale getiririz. Siz sonra bootloader kilidinizi açar, bundan sonra güncellemeden sonra recovery de kalırsa kendi imkanlarınızla bilgisayardan işlem yapar cihazınızı açarsınız. Ücretli Onarımlar bu linkten destek alabilirsiniz. Bu cihazlarda kilidi sadece başvuru ile açabilirsiniz..
Anladım hocam sağolun peki bu cihazı kurrarabiliriz değil mi sorun büyük mü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kurtarabiliriz değil mi

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
8
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kurtarabiliriz değil mi
Hocam kurtarırız merak etmeyin en son akşam hallettik. Ama onda durum sizden kötüydü telefoncuları dolaşmış efs falan silinmişti. Ama sorunsuz açık hazır şuanda. Redmi 9T ve POCO m3 leri arka kapağı açıp kayıt yapıp gönderiyorlar ve güncelleme yapınca sıkıntı oluyor. Bu cihazları bu şekilde kullananların kesinlikle sağlamken kilitlerini açmaları gerekiyor..

Fruk19078

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Faruk
Cihazım
Poco m3
Konular
1
Hocam kurtarırız merak etmeyin en son akşam hallettik. Ama onda durum sizden kötüydü telefoncuları dolaşmış efs falan silinmişti. Ama sorunsuz açık hazır şuanda. Redmi 9T ve POCO m3 leri arka kapağı açıp kayıt yapıp gönderiyorlar ve güncelleme yapınca sıkıntı oluyor. Bu cihazları bu şekilde kullananların kesinlikle sağlamken kilitlerini açmaları gerekiyor..
Kesinlikle hocam daha önce de telefon almıştım remi not 7 root lu bir şekilde imeil atılmıştı bütün güncellemeleri aldım hiç bir sorun yoktu, bu aldıklarım dediğin gibi düz bir şekilde açıp gönderiyorlar.iletişeme sizle nasıl geöebilirim yeriniz neresi

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
8
Kesinlikle hocam daha önce de telefon almıştım remi not 7 root lu bir şekilde imeil atılmıştı bütün güncellemeleri aldım hiç bir sorun yoktu, bu aldıklarım dediğin gibi düz bir şekilde açıp gönderiyorlar.iletişeme sizle nasıl geöebilirim yeriniz neresi
Forum kuralları gereği verdiğim ücretli onarımlar linkinden ulaşmanız gerekiyor. Kapağı açarsanız uzak bağlantı ile gerçekleştiririz işlemlerinizi..

Üst Alt