Yardım Poco m3 telefon çalmasına rağmen arama görünmüyor?

Onurinanc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Poco m3
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Son sürüm
Telefon Modeli
Poco m3
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar merhaba
Onca araştırma yapmama rağmen aramalar telefona düşmüyor. Karşı taraf beni arıyor telefon çalıyor fakat telefonda arama görünmüyor. Günlerdir araştırıyorum bir türlü sonuca ulaşamadım. Yardımcı olur musunuz?

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Arkadaşlar merhaba
Onca araştırma yapmama rağmen aramalar telefona düşmüyor. Karşı taraf beni arıyor telefon çalıyor fakat telefonda arama görünmüyor. Günlerdir araştırıyorum bir türlü sonuca ulaşamadım. Yardımcı olur musunuz?
Format denediniz mi bu sorun her zaman yaşanmadığı için hakkında bilgi çıkmaya bilir ilk kez yaşayan siz bile olabilirsiniz

Oyla:

Onurinanc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Poco m3
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet denedim. Üzüldüğüm nokta şu hediye olarak aldım. Garantiside yok telefon boşuna mı gitti acaba. Format ve her şeyi denedim. Ayarlar kısmından olmalı ama beceremedim. Bilgisi olan paylaşırsa memnun olurum

Oyla:

Rüzocux

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rüzgar
Cihazım
Redmi note 6 ro
Konular
77
Evet denedim. Üzüldüğüm nokta şu hediye olarak aldım. Garantiside yok telefon boşuna mı gitti acaba. Format ve her şeyi denedim. Ayarlar kısmından olmalı ama beceremedim. Bilgisi olan paylaşırsa memnun olurum
benim de bu durumda açıkçası miui 12.5 kullanıyorum aramalarda gecikme var 3-4 saniye sonra ekrana geliyor bazense hiç gelmiyor aramadan bakmam gerekiyor

Oyla:
Üst Alt