Çözüldü Poco m3 hiç bir rom atılmıyor

Naberdostum06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Poco m3
Meslek
Doğalgaz
Konular
2
-İyi günler
-Poco m3
-Mi kilidi açık
-Eu rom
-Yurtdışı
-------cihazım aldığımda miui 12.0.4 tr vardı yazilim güncellemesi geldi indirdim yüklerken data v hatasi aldım ve cihaz brick oldu mi flash ile 12.0.10 tr rom yükledim yüklendi amatekrar açılmadı 12.0.2 yükledim açıldı ama eski oldugu icin birde eu rom yükleyim dedim 12.0.10 eu yükledim brick oldu 12.0.6 yükledim brick oldu 12.0.9 yükledim brick oldu 12.0.8 yükledim ve yüklendi dedimki tekrar deneyim gelen ota güncellemesini indirdim yine olmadi brick oldu mi flash ile tekrar 12.0.8 yükledim ardindan acildi ve twrp yükleyip güncel ota sürümünü zip olarak indirdim twrp üzerinden flash ladım tekrar brick oldu ve doğru yazilimları kuruyorum bu arada ve tekrar 12.0.8 yükledim ve xiaomi tools v2 ilede global 12.0.10 denedim ve hata aldım artık usandım nedir çözüm bilen varmı ?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-08-13-18-34-06-365_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2021-08-13-18-34-06-365_com.android.settings.jpg
    263 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleme:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Bu cihaz kadar arızalı cihaz görmedim durduk yere brick olan cihaz olarak rekor kırdı geçmiş olsun.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Dün 1 adet redmi 9T geldi işlem için. cihaz 4 aylık. Sahibi ilk aldığında bir kaç defa kapatmış ve birdaha hiç kapatmamış cihazı o şekilde kullanmış. Bootloader kilidi için kapattım cihazı ve bir daha açılmadı. Sürekli edl ye düşüyor. Uzun uğraşlar sonucu anlaşıldıki sorun donanımsal rdmi 9t ve poco m3 ler şuanda saatli bomba gibi. bu cihazdan sonra aynı sorunla 5 kişi daha bana ulaştı. Sorun power entegresinden kaynaklanıyor. Aslında yazılımda hiç bir sorun yok ama edl ye düşüyor..

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Dün 1 adet redmi 9T geldi işlem için. cihaz 4 aylık. Sahibi ilk aldığında bir kaç defa kapatmış ve birdaha hiç kapatmamış cihazı o şekilde kullanmış. Bootloader kilidi için kapattım cihazı ve bir daha açılmadı. Sürekli edl ye düşüyor. Uzun uğraşlar sonucu anlaşıldıki sorun donanımsal rdmi 9t ve poco m3 ler şuanda saatli bomba gibi. bu cihazdan sonra aynı sorunla 5 kişi daha bana ulaştı. Sorun power entegresinden kaynaklanıyor. Aslında yazılımda hiç bir sorun yok ama edl ye düşüyor..
Aynısı bende oldu bir tanıdığımda redmi 9t vardı durup dururken kapanmış hiç tepki yok. Sonra ne yapıp ne edip açmayı başardım ama sizde olduğu gibi reboot yapınca veya fastboota almaya çalışınca yine kapanıyor. Nasıl açtığıma gelirsek videolarda izlediğim gibi anakartı yerinden çıkardtıp ısıtıyoruz sonra hemen yerine takarak cihazı açıyoruz çok saçma. Bu cihazları hiç kimseye tavsiye etmeyin.

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
babama almıştım 6 aydır sorunsuz kullanıyor :)

Naberdostum06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Poco m3
Meslek
Doğalgaz
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dsp pro ve ufi ile edl moddan bile 4 5 yazilimdan sonra atabildik ilk zamanlar bunlar olmadan önce bl kapalıyken gerçekten çok saçma

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
Hazırlıklı olun. yedeklerinizi sürekli alın. ve arada sırada kapatıp açın. inşallah bir şey olmaz..
şu 6 aylık zaman diliminde bir çok kez açıp kapattım hindistan romu'da attım sorun çıkmadı umarım çıkmaz kullanıcı babam olduğu için arada facebook takılıyor okadar başka birşey yapmıyor cihazda kurcalayan birisi değil birşey olmaz herhalde umarım :D bir sorun olursa aldığm yere götürürüm

Naberdostum06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Poco m3
Meslek
Doğalgaz
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Birkerede edl moddan yazılım yüklendi bl kilidinide oradan açtım zaten ama ondada sistem uygulamaları devamlı hata veriyordu sistem çok yavaş ve çok takılıyordu 12.0.10 mı kurmuştum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hazırlıklı olun. yedeklerinizi sürekli alın. ve arada sırada kapatıp açın. inşallah bir şey olmaz..
Hahahahaaa çok iyi ya 😀😃😄😁😆😅😂🤣

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
Arkadaşımda yurt içi kayıtlı Note9pro var aynı şekil birden kapandı cihaz dedi ve hiç tepki vermemiş açılma vs hiç yok garantiye vermiş garanti yeni yazılım yükleyip vermiş daha sonra gelmiş cihaz 1 gün kullanmış cihazı cihaz Miui ekranında kalmış tekrar sorun onda da aynı şekil olabilir mi ?? bu arada 2. kapanmada sanırım cihazı çok yüksek değil ama yere düşürmüş parke üzerine daha sonra o şekilde oldu demişti

M2007J20CI cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt