Yardım Poco m3 global şebeke sıkıntısı

Burakozguler06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
İxaomi poco m3
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.5.07
Telefon Modeli
Poco m3
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba lar iaomi poco m3 global cihazım var imei attrdm şebeke yi duzeltemiyorum sıkıntısı telefonda konuşurken ses gelip gitmesi oyunlarda birden hattım gidip geliyor 4.5 g den tak 2 gye atıyor şebeke ayarımda şöyle gsm- wcdma - LTE PRL bu ayarda olması gerekiyormuş fakat ginede ne yaptysam hattm gidip geliyor tekrar gittim yazılım ı yukselltirdim yazılım dan kaynaklı olmadığı kesin samsung j7 im vardı hurda cihaz onun imei lini attrdm. Acaba o imeilden dolayı mıdır yoksa şebeke ayarlarmda bi sıkıntı mı var bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

rotindaaa21

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi Not 11Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Merhaba lar iaomi poco m3 global cihazım var imei attrdm şebeke yi duzeltemiyorum sıkıntısı telefonda konuşurken ses gelip gitmesi oyunlarda birden hattım gidip geliyor 4.5 g den tak 2 gye atıyor şebeke ayarımda şöyle gsm- wcdma - LTE PRL bu ayarda olması gerekiyormuş fakat ginede ne yaptysam hattm gidip geliyor tekrar gittim yazılım ı yukselltirdim yazılım dan kaynaklı olmadığı kesin samsung j7 im vardı hurda cihaz onun imei lini attrdm. Acaba o imeilden dolayı mıdır yoksa şebeke ayarlarmda bi sıkıntı mı var bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Ücretli onarımlar kısmından yardım alabilirsiniz

Son düzenleme:
Oyla:

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
Güncellemeden sonra format vs attinizmi almadıysanız hard reset atın bide öyle deneyin hocam belki sorun çözülür bu arada aynı cihazı şuan babam kullanıyor herhangi bir format vs'de IMEI gitmiyor bilginiz olsun

Oyla:

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
41
İmei atamamıs kim attıysa qxn dosyan tekrar yazılması gerek

Mi 9 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

turkay1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
11T
Konular
30
Hard reset atmayı dene eğer düzelmezse fastboot rom dosyasının içinde images dosyası var oradan md1img dosyasını adb programı ile tekrar telefona flashla büyük ihtimalle sorunun düzelicek benimde böyle düzeldi

Oyla:

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
Hard reset atmayı dene eğer düzelmezse fastboot rom dosyasının içinde images dosyası var oradan md1img dosyasını adb programı ile tekrar telefona flashla büyük ihtimalle sorunun düzelicek benimde böyle düzeldi
Nv data hatasını alırsan forumda çözümü var onunla açarsın bu modelde nv data hatası veriyor genellikle güncellemeden veya rom değişikliğinden sonra.

Oyla:

turkay1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
11T
Konular
30
Nv data hatasını alırsan forumda çözümü var onunla açarsın bu modelde nv data hatası veriyor genellikle güncellemeden veya rom değişikliğinden sonra.
Telefon açılışındaki nv data corrupted hatasınını mı diyorsun

Oyla:

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
Onu ben bi süre aldım sonra bir kaç kere rom yükledikten sonra hata vermemeye başladı. Eğer tekrar olursa foruma bakarım teşekkür ederim
Bizdeki cihaz her güncelleme veya romda nv data hatası veriyor 🥴

Oyla:
Üst Alt