- Adım
- hakan
- Cihazım
- poco m3
- Konular
- 5
iyi akşamlar poco m3 mıuı 13 güncelleme yaptıktan sonra telefon ile arama yapamıyorum. çözümü var mıdır? teşekkürler.
Aldığınız hata nedir onu da belirtiniyi akşamlar poco m3 mıuı 13 güncelleme yaptıktan sonra telefon ile arama yapamıyorum. çözümü var mıdır? teşekkürler.
Şu an bende aynı sorunu yaşıyorum siz sorunu çözebildinizmi?Mıuı orijinal sitesinden indirdim flaş tool oradan indirim Türkiye, global ve birkaç tane daha root denedim. 13 yüklü android 12 yüklendi temiz kurulum oldu. Modem de yükledim. Şuan arama yapmıyor Gelen aramalar da cevaplamıyor. Vodafone yanımda telefonum 4,5 için uyumlu olmadığı söyledi volte ayarları ile ilgili sanırım. Mobil ağlardan 4,5 g ayarlı ve Simge çıkıyor. Video ve müzik kesik kesik. 3g aldım arama yine olmuyor. Sorun Flaş yaparken bitirdi ve kırmızı şekilde eror verdi root düzgün atılmadı için olabilir mi? Ama şuan internet giriyor.
Konu formda tartışıldı araştırırsanız bulursunuz,sürüm düşürme işlemi yapacaksınız yani eski sürüme dönmelisinizMıuı orijinal sitesinden indirdim flaş tool oradan indirim Türkiye, global ve birkaç tane daha root denedim. 13 yüklü android 12 yüklendi temiz kurulum oldu. Modem de yükledim. Şuan arama yapmıyor Gelen aramalar da cevaplamıyor. Vodafone yanımda telefonum 4,5 için uyumlu olmadığı söyledi volte ayarları ile ilgili sanırım. Mobil ağlardan 4,5 g ayarlı ve Simge çıkıyor. Video ve müzik kesik kesik. 3g aldım arama yine olmuyor. Sorun Flaş yaparken bitirdi ve kırmızı şekilde eror verdi root düzgün atılmadı için olabilir mi? Ama şuan internet giriyor.
sürüm düşürme işlemi yapmak kolay başka bir çözüm yolu Yok mu?Konu formda tartışıldı araştırırsanız bulursunuz,sürüm düşürme işlemi yapacaksınız yani eski sürüme dönmelisiniz
Çözüm olsa burada paylaşılrdı diye düşünüyorum port romlar var onlara bakabilirsin, MIUI 14'ü,bekleyebirsinsürüm düşürme işlemi yapmak kolay başka bir çözüm yolu Yok mu?