Yardım POCO F6 PRO (vermeer) Hyperos 2.0 Güncelleme sorunu (nv data is corrupted)

murat47439

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
1
Cihaza dün HyperOs 2.0 geldi yükledikten sonra yeniden başlatılırken nv data is corrupted hatası verdi sürekli yeniden başlatmama rağmen hata gitmedi. Fastboot modunda da bootloader kilidi kapalı olduğu için müdahalede bulunamadım. Sorunu araştırırken cihaz kendi kendine yeniden başlatılıyordu sürekli aynı hatayı vererek. Sonra bi anda cihaz açıldı ama güncelleme başarısız dedi. Eğer tekrardan güncelleme yaparsam bu sorunu alır mıyım (Cihaz Yurtdışı dirençli) almamak için ne yapabilirim

Ekli dosyalar

• .trashed-1738205200-Screenshot_2024-12-31-05-46-35-011_com.mi.android.globallauncher.jpg
    .trashed-1738205200-Screenshot_2024-12-31-05-46-35-011_com.mi.android.globallauncher.jpg
    425,5 KB · Görüntüleme: 63

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
yapmayın bence. Sürüm düşürmek zorunda kalırsınız. Kilit kapalı olduğu içinde masraf çıkar. 14 ultralarda böyle şuanda çözümü yok ileride ne olur bilinmez tabiki...

murat47439

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yapmayın bence. Sürüm düşürmek zorunda kalırsınız. Kilit kapalı olduğu içinde masraf çıkar. 14 ultralarda böyle şuanda çözümü yok ileride ne olur bilinmez tabiki...
Peki bu cihazda Server kayıt oluyor mu

ahmetcngz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Rdmi nte 13 pro
Konular
18
Server kaydı var hocam ama biraz tuzlu 130 dolar civarı. Siz kilidini açın yol yakınken sonra masraflar çoğalabilir
Kilit açmak artık o kadar kolay değil hocam. Açamaz yüksek ihtimalle hata alacaktır.

murat47439

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bl kilidini açarsam yüksek ihtimal imei de gidicek tekrardan direnç işlemi uygulanması lazım

omerSen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Note 6 pro
Konular
0
Kilit açmak artık o kadar kolay değil hocam. Açamaz yüksek ihtimalle hata alacaktı

Kilit açmak artık o kadar kolay değil hocam. Açamaz yüksek ihtimalle hata alacaktır

Kilit açmak artık o kadar kolay değil hocam. Açamaz yüksek ihtimalle hata alacaktır.
Bizim cihazlar global olduğu için sıkıntı olmuyor hocam doğru adımları izleyince en geç bir hafta içinde açılıyor

proox

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
S3
Konular
0
Bendede aynı sorun var yazılımcıya sordum hyperos 2 fastboot rom çıksın pcden kurup modem atıp deneyelim dedi şuanlık başka çözümü yok malesef. Yanlışlıkla guncellemeyi yapan olursa cihaza ellemeyin kendi kendine sürekli yeniden başlatıyor en son açılıyor müdahale etmenize gerek yok.

Üst Alt