- Adım
- Hüseyin
- Cihazım
- S3
- Konular
- 1
Hyperos 2 güncellemesini yaptıktan sonra nvdata da kalacak cihazınız cihazı fastboot moduna alacaksınız driverlari ve minimal adb yi kurun önce Hyperos 1 global fastboot romunuda indirin pcye romun içinde NON-HLOS.bin isminde modem dosyası var. Minimal adb nin olduğu klasöre atın NON-HLOS.bin dosyasını. Minimal adb klasörünün içindeki cmd here dosyasını açın sırayla.
fastboot devices
fastboot flash modem NON-HLOS.bin dosyasını sürükleyip bırakın.
fastboot reboot
İle cihazı yeniden başlatın tekrar recovery ye atıp nvdata is corrupted hatası verecek reboot yapin güç tuşuna 2 kere basarak hyperos 2 sorunsuz kurulup açılacak. Romda gördüğüm tek sorun kamera baglanamadi hatası temiz kurulum yapıp deneyebilirsiniz belki düzelir yazılımcıya sordum cihazı sıfırla dedi ama imei gideceği için denemedim. Direnç kayıtlı modellerde bu şekilde hyperos 2 kurabilirsiniz.
Botloader kilidi açık değilse denemeyin olası bir sorunda geri dönüşünüz olmaz.
Temiz kurulum yapan yada kurulum sonrası cihazı sıfırlayıp kamera hatasını çözen olursa dönüş yaparsa sevinirim.
Sorumluluk size ait ben bu şekilde sorunsuz kurulum yaptım.
fastboot devices
fastboot flash modem NON-HLOS.bin dosyasını sürükleyip bırakın.
fastboot reboot
İle cihazı yeniden başlatın tekrar recovery ye atıp nvdata is corrupted hatası verecek reboot yapin güç tuşuna 2 kere basarak hyperos 2 sorunsuz kurulup açılacak. Romda gördüğüm tek sorun kamera baglanamadi hatası temiz kurulum yapıp deneyebilirsiniz belki düzelir yazılımcıya sordum cihazı sıfırla dedi ama imei gideceği için denemedim. Direnç kayıtlı modellerde bu şekilde hyperos 2 kurabilirsiniz.
Botloader kilidi açık değilse denemeyin olası bir sorunda geri dönüşünüz olmaz.
Temiz kurulum yapan yada kurulum sonrası cihazı sıfırlayıp kamera hatasını çözen olursa dönüş yaparsa sevinirim.
Sorumluluk size ait ben bu şekilde sorunsuz kurulum yaptım.