HyperOS POCO F6 Pro HyperOS 2.0

MONAR

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Poco F6 pro
Meslek
Ticaret
Konular
25
S.a. arkadaslar . An itibari ile cihazıma hyperos 2 geldi . Şu an deneme aşamasindayim ilk denemelerim gayet iyi . Cihazım oldukça hızlandı , soft dokunuşlar ve akıcılık cok artti. Tamamen goze hitap ediyor . Bakalim pil ve performans nasıl olacak . Cihazim poco f6 pro

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
S.a. arkadaslar . An itibari ile cihazıma hyperos 2 geldi . Şu an deneme aşamasindayim ilk denemelerim gayet iyi . Cihazım oldukça hızlandı , soft dokunuşlar ve akıcılık cok artti. Tamamen goze hitap ediyor . Bakalim pil ve performans nasıl olacak . Cihazim poco f6 pro
Maşallah, maşallah.. İlk defa birisi memnuniyetini dile getirdi, iyi günlerde kullanırsınız inşallah

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

MONAR

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Poco F6 pro
Meslek
Ticaret
Konular
25
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Maşallah, maşallah.. İlk defa birisi memnuniyetini dile getirdi, iyi günlerde kullanırsınız inşallah

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Cok tesekkur ederim . Cihazım mi store Türkiyeden almistim garantili cihaz .

proox

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
S3
Konular
0
Direnç kayıtlı olanlar yapmasın nvdatada kalıyor. Yanlışlıkla yaptıysanız eğer ellemeyin cihaz kendini sürekli kapatıp açıyor en son kurulu olan sürümde kendini geri açıyor hiçbir müdahale etmenize gerek yok kendi haline bırakın.

yuk1907

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yuk
Cihazım
mi11T
Konular
0
Poco f6 pro kullanıyorum bugün geldi hyperos 2 ben çok aman aman bir fark göremedim kilit ekranında hiç bir değişiklik yok fark edilen ai yapay zeka var sadece birde menü ve uygulama geçişlerin de daha stabil ve efekt katmışlar bildirim sesini zil sesinden bağımsız olarak kontrol edebiliyorsun parmak izi efektleri eklenmiş ana menü de düzenleme yapılmış ai yapay zeka da seçerek arama yapma var ama çalışmıyor yani beklentisi çok yüksek idi ama bence hiç olmamış galeri deki yapay zeka idare eder ona kötü diyemem şimdi

yuk1907

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yuk
Cihazım
mi11T
Konular
0
Poco f6 pro kullanıyorum bugün geldi hyperos 2 ben çok aman aman bir fark göremedim kilit ekranında hiç bir değişiklik yok fark edilen ai yapay zeka var sadece birde menü ve uygulama geçişlerin de daha stabil ve efekt katmışlar bildirim sesini zil sesinden bağımsız olarak kontrol edebiliyorsun parmak izi efektleri eklenmiş ana menü de düzenleme yapılmış ai yapay zeka da seçerek arama yapma var ama çalışmıyor yani beklentisi çok yüksek idi ama bence hiç olmamış galeri deki yapay zeka idare eder ona kötü diyemem şimdi

Seçerek arama yapma çalışıyor home tuşunu aktif etmek gerekiyormuş ben sanal tuş kullanmıyordum ondan bulamamışım ama yapay zekayı baya test ettim özellikle görüntü genişletme çok iyi çalışıyor

proox

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
S3
Konular
0
Seçerek arama yapma çalışıyor home tuşunu aktif etmek gerekiyormuş ben sanal tuş kullanmıyordum ondan bulamamışım ama yapay zekayı baya test ettim özellikle görüntü genişletme çok iyi çalışıyor
Al genişletme vardı zaten seçerek aramada siz görmemişssiniz. Şuan yapay zeka harici herseyi kullaniyorum hyperos 1 de.

Üst Alt