- Adım
- Caner
- Cihazım
- Note 8 Pro
- Konular
- 29
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- HyperOS 1 Global
- Telefon Modeli
- Poco F6
- Bootloader Kilidi
- Açık
Telefon hyperos 1 global ile geliyor. Bootloader kilidini açtıktan sonra en son hyperos 2 Tayvan romunu miflash ile yüklemek istedim ancak 700 saniye sonrasında timeout error hatası verdi. Evde bilgisayar olmadığı için ondan sonra internet kafeden eve gitmek durumunda kaldım. Daha sonra alet şu ekran ile açıldı.
Bundan sonra normal fastboot ekranına giremedim. Bugün bu ekran ile hem miflash hem de cmd üzerinden yaptığım denemeler de işe yaramadı. Çünkü ses ve power tuşları ile yaptığımız bütün seçimler bu ekrana çıkıyor. Daha sonra normal fastboot ekranı açıldı ama rom yine yükleyemedim. Cmd ile denerken kısa süre sonra pencere kapanıyor, miflash ile denerken de erase boot_ab kısmında kalıyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Olmadı bu mesajı ücretli onarım kısmına da yazarım artık.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bundan sonra normal fastboot ekranına giremedim. Bugün bu ekran ile hem miflash hem de cmd üzerinden yaptığım denemeler de işe yaramadı. Çünkü ses ve power tuşları ile yaptığımız bütün seçimler bu ekrana çıkıyor. Daha sonra normal fastboot ekranı açıldı ama rom yine yükleyemedim. Cmd ile denerken kısa süre sonra pencere kapanıyor, miflash ile denerken de erase boot_ab kısmında kalıyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Olmadı bu mesajı ücretli onarım kısmına da yazarım artık.