Yardım Poco F6 Fastboot ile Hiçbir Şekilde Rom Yükleyemiyorum

Waluigi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
29
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
HyperOS 1 Global
Telefon Modeli
Poco F6
Bootloader Kilidi
Açık
Telefon hyperos 1 global ile geliyor. Bootloader kilidini açtıktan sonra en son hyperos 2 Tayvan romunu miflash ile yüklemek istedim ancak 700 saniye sonrasında timeout error hatası verdi. Evde bilgisayar olmadığı için ondan sonra internet kafeden eve gitmek durumunda kaldım. Daha sonra alet şu ekran ile açıldı.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Bundan sonra normal fastboot ekranına giremedim. Bugün bu ekran ile hem miflash hem de cmd üzerinden yaptığım denemeler de işe yaramadı. Çünkü ses ve power tuşları ile yaptığımız bütün seçimler bu ekrana çıkıyor. Daha sonra normal fastboot ekranı açıldı ama rom yine yükleyemedim. Cmd ile denerken kısa süre sonra pencere kapanıyor, miflash ile denerken de erase boot_ab kısmında kalıyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Olmadı bu mesajı ücretli onarım kısmına da yazarım artık.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
bootloader kilidi açık cihazlar fastboot modunda sorunsuz yazılım yüklenmesi gerekir. Ama normal fastboot moduna alamıyorsanız işte bu durumda yetkili hesap ile edl modunda yazılım yüklemek denenebilir.

Oyla:

Waluigi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
29
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bootloader kilidi açık cihazlar fastboot modunda sorunsuz yazılım yüklenmesi gerekir. Ama normal fastboot moduna alamıyorsanız işte bu durumda yetkili hesap ile edl modunda yazılım yüklemek denenebilir.
Şimdi fastboot ekranına giriyor fakat yine yükleme yapamıyorum. Bir de dikkatimi çeken şu var. Power tuşuna basınca aşağı tuşuna basmadan poco yazısı 1 saniye gözüküyor ve hemen fastboot ekranına giriyor. O bir saniyelik görüntüde de kilit açma simgesi gözükmüyor.
Edl modu için de sanırım arka kapak açıldığı için size kargo ile göndermek gerekiyor.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Şimdi fastboot ekranına giriyor fakat yine yükleme yapamıyorum. Bir de dikkatimi çeken şu var. Power tuşuna basınca aşağı tuşuna basmadan poco yazısı 1 saniye gözüküyor ve hemen fastboot ekranına giriyor. O bir saniyelik görüntüde de kilit açma simgesi gözükmüyor.
Edl modu için de sanırım arka kapak açıldığı için size kargo ile göndermek gerekiyor.
Kilit kapatmışsınız o zaman. EDL moda alabilirseniz uzaktan da yazılım yüklenir sorun yok.

Oyla:

Waluigi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
29
Kilit kapatmışsınız o zaman. EDL moda alabilirseniz uzaktan da yazılım yüklenir sorun yok.
Clean all işaretli olmasına çok dikkat ettim. O resimdeki ekranda da bootloader status unlocked yazıyordu. Ben kapattığımı zannetmiyorum ama o hatalar silsilesinde kapanmış da olabilir tabi. Edl moda da kendim alabilir miyim pek zannetmiyorum açıkçası.

Oyla:

Waluigi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
29
Akşam bi laptop temin ettim merakımdan kilit kapanmış mı diye denedim. Sonuç bu oldu. Dosyalar inince fastboot işini tekrar deneyeceğim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Akşam bi laptop temin ettim merakımdan kilit kapanmış mı diye denedim. Sonuç bu oldu. Dosyalar inince fastboot işini tekrar deneyeceğim.
bootloader kilidi açık ve fastboot moda giren cihazlara kendiniz rom yükleyebilirsiniz. Videoya göre işlem yapın. Hata alırsanız atın ekran görüntüsünü yorumlamaya çalışırız.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:

Waluigi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
29
bootloader kilidi açık ve fastboot moda giren cihazlara kendiniz rom yükleyebilirsiniz. Videoya göre işlem yapın. Hata alırsanız atın ekran görüntüsünü yorumlamaya çalışırız.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Bu sefer de böyle bir hata aldım.

Oyla:

Waluigi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
29
Hata yok yüklüyor gibi
Target reported Max download falan diyince hata verdi zannettim ama devam etti sonra kurulumu tamamladı. Sorun cafe bilgisayarlarında imiş. Bu yöntemi orda da denedim ama yapamadım. Çok teşekkür ediyorum.

Oyla:
Üst Alt