Yardım Poco F5 kulaklık sorunu

Qarenna

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Samsung m51
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI global 14.0.7
Telefon Modeli
Poco F5
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Cumleten hayırlı günler 2 gün önce poco F5 aldım. Eski bulutut kulaklığım vardı eski telefonumda sesi son ses açınca ses çok yüksek geliyordu ama poco da ses fullde olmasına rağmen ses çok az geliyor. Geliştirici modunu açıp *#*#3646633#*#* bu kodu yazınca çıkan ekranda ayar yapin diyor ama bu kodu yazınca herhangi bir arama tuşu çalışmıyor yada ekran açılmıyor. Varsa başka çözümü yardımcı olursanız sevinirim. çok oyun oynayan biriyim. Ses önemli benim için.

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Bu kod eski ve MTK cihazlar için mühendislik moduna girme amaçlı. Bunun yerine geliştirici seçeneklerini aktif edip o ayarlar içinden "Mutlak sesi devre dışı bırak" ayarını açıp cihazı yeniden başlatmanız lazım. Etkisi çok olmadıysa ekolayzır vs. yöntemleri ile üstesinden gelmeniz gerek.

Oyla:

Badıllı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Xiaomi
Cihazım
K60 pro
Konular
0
Cumleten hayırlı günler 2 gün önce poco F5 aldım. Eski bulutut kulaklığım vardı eski telefonumda sesi son ses açınca ses çok yüksek geliyordu ama poco da ses fullde olmasına rağmen ses çok az geliyor. Geliştirici modunu açıp *#*#3646633#*#* bu kodu yazınca çıkan ekranda ayar yapin diyor ama bu kodu yazınca herhangi bir arama tuşu çalışmıyor yada ekran açılmıyor. Varsa başka çözümü yardımcı olursanız sevinirim. çok oyun oynayan biriyim. Ses önemli benim için.
Selam aleyküm sorunu cozdunuzmu bende aynı sorunu yaşıyorum ne yaptıysam çözemedim

Oyla:
Üst Alt