Yardım Poco F4 GT Oyunlardaki Problem

JhonAmora

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
JhonAmora
Cihazım
Note 10 Plus
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 13.0.5
Telefon Modeli
Poco F4 GT
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar Poco F2 Prodan Poco F4 GT ye geçiş yaptım. Tek oynadığım oyun olan Real Racing 3 ü bu telefonda oynayamıyorum. Başlangıçta Oyun denetleyicisi aktif uyarısı alıyorum ekranda sanki oyun kolu takmışım gibi bir el işareti görünüyor ve jiroskop seçeneği ile oynadığım (telefonu sağa sola çevirince araç da sağa sola gidiyor) oyunu şu an oynayamıyorum çünkü telefonu sağa sola yatırsam da araç dönmüyor neden olabilir yardımcı olur musun teşekkürler

JhonAmora

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
JhonAmora
Cihazım
Note 10 Plus
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyla:

note8prosahibi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
55
Merhabalar Poco F2 Prodan Poco F4 GT ye geçiş yaptım. Tek oynadığım oyun olan Real Racing 3 ü bu telefonda oynayamıyorum. Başlangıçta Oyun denetleyicisi aktif uyarısı alıyorum ekranda sanki oyun kolu takmışım gibi bir el işareti görünüyor ve jiroskop seçeneği ile oynadığım (telefonu sağa sola çevirince araç da sağa sola gidiyor) oyunu şu an oynayamıyorum çünkü telefonu sağa sola yatırsam da araç dönmüyor neden olabilir yardımcı olur musun teşekkürler
Şunu da başta diyeyim MIUI 13te olan bir sorunmuş MIUI 12de sorun çıkarmıyormuş.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Ya da Game Turbo menüsüne, ardından ayarlara gidin, ardından Game DND altında "Düğmeleri ve hareketleri kısıtla" seçeneğini devre dışı bırakın

Oyla:

JhonAmora

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
JhonAmora
Cihazım
Note 10 Plus
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şunu da başta diyeyim MIUI 13te olan bir sorunmuş MIUI 12de sorun çıkarmıyormuş.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Ya da Game Turbo menüsüne, ardından ayarlara gidin, ardından Game DND altında "Düğmeleri ve hareketleri kısıtla" seçeneğini devre dışı bırakın
Denedim fakat sorun devam ediyor sanırım ya oyuna gelecek güncellemeyi ya da yeni sistem güncellemesini beklemek zorundayım yıılardır oynadığım oyunu saçma sapan bir şey için ara vermek üzücü. Teşekkür ederim 🙏

Oyla:
Üst Alt