rom yükseltirken işlemci gitmiş cihaz zaten hiç bir tepki vermiyordu fastboot ne recovery falan girmiyordu bi kaç telefoncuya götürdüm işlemcisi gitmiş dediİşlemcisi ölmüş derken? Böyle bir olayı ilk defa duyuyorum. Sorununuzu ve nasıl bir sorun olduğunu daha detaylı yazar mısınız hocam?
bunu diyen arkadaş işin ehli bi çok kez işlem yaptırdım teşekkür ederim yorumunuz içinİşlemci gitmemiştirde Sık karşılaştığımız olay donanımsal olarak kurcaladıktan sonra finalde verilen cevaptır. Türkçesi; Ben bu cihazın içinden geçtim, Bir daha bu cihaz açılmaz sen bunu götür ve yeni cihaz aldır..
nasılsa cihaz tepkisiz geldi. hesap verilecek bir durumda yok..
Genele konuştum zaten. o arkadaşı tanımadığım için şahsi bir yorum zaten yapılmaz. Sadece cevap çok tanıdık geldi.bunu diyen arkadaş işin ehli bi çok kez işlem yaptırdım teşekkür ederim yorumunuz için
teşekkür ederim mutsuzluğuma bi nebze oldunuzGenele konuştum zaten. o arkadaşı tanımadığım için şahsi bir yorum zaten yapılmaz. Sadece cevap çok tanıdık geldi.
Bu bana işlemci gitmişten ziyade hard brick olmuş gibime geldi. Edl modla benve cihaz açılır.rom yükseltirken işlemci gitmiş cihaz zaten hiç bir tepki vermiyordu fastboot ne recovery falan girmiyordu bi kaç telefoncuya götürdüm işlemcisi gitmiş dedi