Yardım Poco f3 ve airpods 3. Nesil

LORDBONZ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MEHMET
Cihazım
POCO F3 250Gb
Meslek
Teknisyen
Konular
11
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu 13 stabil
Telefon Modeli
Poco f3
Bootloader Kilidi
Açık
Kulaklıkla telefonu eşleştirdigimde gelen arama ve bildirimlerde hem telefondan hemde kulaklıktan ses çıkıyor sadece kulaklıktan ses gelmesi için ne yapa bilirim

LORDBONZ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MEHMET
Cihazım
POCO F3 250Gb
Meslek
Teknisyen
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Beyler buldum Bluetooth kulaklık takılıyken sadece kulaklıktan bildirim ve arama sesi gelmesini istiyorsanız.

AYARLAR,SES&DOKUNMA,SES ASİSTANI, HOPARLÖR SESİNE İZİN VER KAPALI OLACAK.

Üstadım konu çözüme kavuşmuştur kapatıla bilir

Oyla:
Ü

Üye silindi 278685

Guest
Bu sorun değil aslında bu özellik sayılır . Ben mesela telefondan da o zil sesini duyduğum zaman telefon mu çalıyor yoksa müzik mi çalıyor ayırt etmiş oluyorum . Yada kulaklık kazayla bağlansa ve ayarlardan siz bunu kapalı tutsanız aradığınızda da bu sefer bu sorunun kurbanı olabilirsiniz . Olmaz demeyin başıma canlı canlı geldi .

Oyla:

LORDBONZ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MEHMET
Cihazım
POCO F3 250Gb
Meslek
Teknisyen
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu sorun değil aslında bu özellik sayılır . Ben mesela telefondan da o zil sesini duyduğum zaman telefon mu çalıyor yoksa müzik mi çalıyor ayırt etmiş oluyorum . Yada kulaklık kazayla bağlansa ve ayarlardan siz bunu kapalı tutsanız aradığınızda da bu sefer bu sorunun kurbanı olabilirsiniz . Olmaz demeyin başıma canlı canlı geldi .
Hocam sorun olmadıgını çözünce anladım lakin şimdi başka bi sorun var Bluetooth kulaklık takılıyken gelen aramada ses sadece kulaklıktan gelşyor istedigim gibi anca çalan ses bildirim sesi normal aranma sesi degil bunu nasıl degiltire bilirim

Oyla:
Ü

Üye silindi 278685

Guest
Hocam sorun olmadıgını çözünce anladım lakin şimdi başka bi sorun var Bluetooth kulaklık takılıyken gelen aramada ses sadece kulaklıktan gelşyor istedigim gibi anca çalan ses bildirim sesi normal aranma sesi degil bunu nasıl degiltire bilirim
Arama sesinde maalesef kulaklığa ait arama sesini kullanmak zorundasınız . Bunu ben araştırdım baya ama çözümü yok gibi . Benim kulaklığın arama sesi güzel olduğu için dert etmedim .

Oyla:
Üst Alt