Tavsiye Poco F3 & Mi 11T

sefaduman54

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa Duman
Cihazım
Mİ 9SE
Meslek
BT Uzmanı
Konular
29
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
Poco F3
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar arkadaşlar;
HyperOS deneyimi yaşayabilmek için bu 2 telefondan birini almayı düşünüyorum.(Veya sizin tavsiyeniz ne olur?) Poco F3 yenilenmiş bir telefon oalrak buldum firması güvenilir ve mükmemmel kozmetik durumunda Mi11 T de yurtdışı kayıtlı aynı paralara geliyor hemen hemen.Mi 11T biraz daha uygun kalıyor hatta.Güncelleme ve İMEİ sorunu yaşar mıyım ? Root ve Custom Rom ile daha evvel çok ilgiliydim şimdide Xiaomi kullanınca ilgi duyarım gibime geliyor.Hangisini almalıyım sizce ?

floast

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Redmi 13 Pro +
Meslek
Serbest
Konular
37
Her iki cihazi da kullandim hocam Poco f3 direnc harici imei islemi olmuyor güncelleme ve sifirlama ile gitmiyor
Mi 11t yazılımsal imei oluyor güncelleme ve sifirlama imei uçuyor
Mi 11T işlemci haric f3 e göre daha iyi bir cihazdır

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Yenilenmiş cihaz alınmaz. Yan sanayi malzeme takılmış, nasıl ve ne kadar kullanılmış olduğu belli olmayan cihazlara para vermek çok mantıklı değil. Kaç tane yenilenmiş cihaz satan markanın çok kötü şekilde montaj ve çok kötü malzeme kullandığı ortaya çıktı. En iyisi bile iyi değil.

Yurt dışı almak isterseniz bütçenizi yazın, olabildiğince en iyi önerileri sunalım.

Oyla:

sefaduman54

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa Duman
Cihazım
Mİ 9SE
Meslek
BT Uzmanı
Konular
29
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yenilenmiş cihaz alınmaz. Yan sanayi malzeme takılmış, nasıl ve ne kadar kullanılmış olduğu belli olmayan cihazlara para vermek çok mantıklı değil. Kaç tane yenilenmiş cihaz satan markanın çok kötü şekilde montaj ve çok kötü malzeme kullandığı ortaya çıktı. En iyisi bile iyi değil.

Yurt dışı almak isterseniz bütçenizi yazın, olabildiğince en iyi önerileri sunalım.
Hocam haksızlık etmeyin en az 3 farklı firmadan yenilenmiş ürün aldım ve kesinlikle hepsinden memnun kaldım.Hatta değişen vs olmayan cihazlardı hepside. İşini çok iyi yapan firmalar var. Deneyimim ile sabit. Ama malum marka telefonlarda dediğin doğru olabilir piyasada çok yan sanayi A++++ vs benzeri malzemeleri var.Birde pahalı olduğundan ve orjinal malzemelerin piyasada olmaması sebebiyle dediğiniz olay çok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

8.000 ₺ max. verebilirim.Ama rooticustom rom vs işlemlerde İMEİ uçmaması gerekiyor.

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Hocam haksızlık etmeyin en az 3 farklı firmadan yenilenmiş ürün aldım ve kesinlikle hepsinden memnun kaldım.Hatta değişen vs olmayan cihazlardı hepside. İşini çok iyi yapan firmalar var. Deneyimim ile sabit. Ama malum marka telefonlarda dediğin doğru olabilir piyasada çok yan sanayi A++++ vs benzeri malzemeleri var.Birde pahalı olduğundan ve orjinal malzemelerin piyasada olmaması sebebiyle dediğiniz olay çok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

8.000 ₺ max. verebilirim.Ama rooticustom rom vs işlemlerde İMEİ uçmaması gerekiyor.
Çok tavsiye etmesem de bütçeniz sınırında alınabilecek cihaz olarak Infinix Note 30 mevcut. Xiaomi cihazlar olarak da Xiaomi 11T Pro bulabilirseniz (8000 civarında satan var sarı sitede) önerebilirim. OnePlus 9 Pro yine bütçeniz içinde bir cihaz. Bir de şu Motorola var:

11T Pro ve 9 Pro'nun işlemcisi SD888 olduğu için biraz ısınma sorunu var. Modül var bunu azaltmak için. Note 30 ve 9 Pro düz yazılımsal kayıt oluyor ancak 11T Pro direnç kayıt oluyor (geçen sene 600 TL civarına yaptırdım ben). Ayrıca 9 Pro'da Avrupa ve Amerika modeli olarak ayrım var, Avrupa modelini almanız gerekiyor. Moto Edge 20 Pro da server kaydı oluyor ama ücreti bilmiyorum.

Artıları ve eksileri böyle hocam. Size uygun önerebileceğim cihazlar bunlar.

Oyla:
Üst Alt